Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. jún 2019

Najväčšie letné trendy 2019

Teplota na teplomere stúpa avy rozmýšľate, aké letné kúsky na seba hodíte? Inšpirujte sa prehliadkovými mólami akreáciami, ktoré na nich vyslali popredné módne domy.

Najväčšie letné trendy 2019

Teplota na teplomere stúpa a vy rozmýšľate, aké letné kúsky na seba hodíte? Inšpirujte sa prehliadkovými mólami a kreáciami, ktoré na nich vyslali popredné módne domy. Ktoré letné trendy nám predpovedali?

Farebná čipka

Biela a leto idú dokopy, avšak aj farby a leto idú dokopy. Túto sezónu budeme preto nosiť farebnú čipku, ktorá v sebe nesie jemnú hippie náladu, ale aj eleganciu a sofistikovanosť. Pripomína spodnú bielizeň a pôsobí veľmi nežne.

Alexander McQueen, Alberta Ferretti

Minišaty

S príchodom prvých jarných dní sú šaty vždy o niečo kratšie, no túto sezónu to platí ešte viac. Na scénu sa vrátili minišaty, vďaka ktorým sa flirtovanie stane denno-denným dobrodružstvom aj bez toho, aby ste odcestovali do tropických krajín.

 OFF0021Off-White mccartney rs19 0024 1538400729Stella McCartney

Pierka

Glamour v letnom duchu, nepotrebujete na to nič viac ako jemnučké pierka aplikované na topoch, šatách, ale aj kabelkách či topánakch. Nebojte sa ísť do farieb, vytvoríte tak sexy couture look.

 JAC0406 Marc Jacobs  LOE0054 Loewe


 

Žltá

Slniečkovo žltá je doslova vitamínom D v módnej podobe. Okamžite rozžiari akýkoľvek outfit, vyzerá luxusne a pritom energizujúco. Je ideálnou voľbou pre každý letný šatník.

26e7502b17eabdb97a24906be2b92e5cBalenciaga c680ed5aed55521d3f5a710daac7fa73Chanel

 

Cyklistika

Ani na cyklistické šortky by ste nemali túto sezónu zabudnúť. Na výslní sa síce držia už dlhšie, no vďaka silnejúcemu street-wearovému trendu sa z nich možno stane nadčasová klasika. Nech je ich budúcnosť akákoľvek, toto leto ich kombinujte s košeľami a sakami.

KIM 0327Fendi  LLL0010 Mugler

 

Široké rukávy

Všimli ste si obľúbenosť širokých rukávov medzi známymi modelkami alebo influencerkami? Svoju inšpiráciu našli na prehliadkových mólach a romantickú povahu s jemným rock’n rollovým podtónom a lá 80.roky zrazu pretavili do svojich letných šatníkov.

KIM 0053Celine  VAL0417 Valentino

 

Batika

Toľko sa o ňom hovorí, no keď sa objavil na prehliadkových mólach, mnohí nad batikovaným vzorom len dvíhali obočie. Halucinogénne motívy však majú v sebe čosi uvoľňujúce a letné, tak prečo ich nevyskúšať?

KIM 1733Stella McCartney schouler rs19 0297 1536668498Proenza Schouler

 

Rybárske siete

Zrejme najprekvapivejším elementom ktorý si vybojoval miesto medzi must-have trendami je práve sieťovanie. Pripomína rybárske siete v módnej podobe a práve preto je ideálnym letným kúskom, ktorý by ste mali zobrať na výlet na najbližšiu riviéru.

 DIO1171Dior  JWA0113J.W.Anderson

 

Šatka

Klasické šatky so vzorom paisley, typické „versace“ potlače na hodvábe, toto všetko je naspäť vo svojej maxi podobe. To znamená, že sa nenosia len na krku či vo vlasoch. Choďte do nich naplno a siahnite po šatách, topoch alebo dokonca nohaviciach a bomberách.

KIM 0063Chloé look1Loewe

 

Háčkované

70’s vibe prinesú všetky háčkované kúsky. Ak tieto retro dizajny nemáte zastrčené vo svojich šatníkoch je načase zaobstarať si nové. Túto sezónu budú mať navyše o niečo sofistikovanejšiu podobu, ktorú budete môcť predviesť aj v kancelárii.

jilJil Sander self portraitSelf Portrait

Foto: Indigital

2770

Súvisiace články