Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. máj 2019

Must-have potlače sezóny jar-leto 2019

Leto má byť hravé, dobrodružné azábavné. Ak sa touto filozofiou riadite aj vy, poradíme vám, ktoré potlače avzory vám pomôžu vytvoriť presne také, letné outfity.

Must-have potlače sezóny jar-leto 2019

Leto má byť hravé, dobrodružné a zábavné. Ak sa touto filozofiou riadite aj vy, poradíme vám, ktoré potlače a vzory vám pomôžu vytvoriť presne také, letné outfity.

Ovocné

Ak ste sa už presýtili všetkých kvetinových potlačí, vyskúšajte to tentokrát s ovocnými. Sú hravé, veselé a v uliciach ich až tak často nevidieť.

@aimeesong

Náš tip:

topshop2

TOPSHOP

Jemné kvety

Kvetiny akoby namaľované vodovými farbami pôsobia jemne, sofistikovane a elegantne. Sú ideálnou voľbou do práce, no obľúbia si ich všetky romantické duše.

2@leoniehanne

Náš tip:

zimmermann 

Zimmermann

Batika

Naspäť do minulosti jedine s batikovanými vzormi. Vyberať si môžete z odvážnych farebných variácií, alebo pokojne z tých tlmenejších. Kombinujte so zvonovými nohavicami pre extra retro efekt.

3@emilisindlev 

Náš tip:

topshop

TOPSHOP

Zebra

Zatiaľ čo minulú sezónu sme sa všetci zamilovali do leopardích a hadích vzorov, jar a leto patria zebre. Maxi šaty, blúzky či doplnky s touto potlačou sú divoké a dokonale dobrodružné.

4@lucywilliams02 

Náš tip:

zara2 

TOPSHOP

Tropické kvety

Výrazné farby tropických kvetín vás pripravia na vašu najbližšiu dovolenku. Vytvoria hravé letné outfity, ktoré oceníte nielen pri mori, ale aj v mestskom prostredí.

5@monikh

Náš tip:

zara 

ZARA

Foto: Instagram

1228

Súvisiace články