Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. máj 2019

Must-have jarné kúsky pre minimalistky

Móde vládnu kvetiny, bodky, logá, neónové farby azáplava volánov, no vás táto predstava vôbec neláka aradšej by ste uprednostnili jednoduchosť? My sme inšpiráciu našli všatníkoch svetových módnych ikon avybrali sme kľúčové kúsky pre jarný šatník.

Must-have jarné kúsky pre minimalistky

Móde vládnu kvetiny, bodky, logá, neónové farby a záplava volánov, no vás táto predstava vôbec neláka a radšej by ste uprednostnili jednoduchosť? My sme inšpiráciu našli v šatníkoch svetových módnych ikon a vybrali sme kľúčové kúsky pre jarný šatník. Vďaka nim zakaždým vytvoríte zaujímavý, no pritom čistý outfit.

Satén

Nejde o konkrétny kúsok, ale o materiál, ktorý sa dá použiť na rôzne spsoby. Vynikne na tope, košeli, šatách, sukni a hodí sa do akéhokoľvek minimalistického outfitu.

@sophiaroe

Náš tip:

zara

ZARA

Košeľa s krátkym rukávom

Vyzerá to tak, že módne ikony si zamilovali „bowling style“ košele. Jednofarebné modely s krátkym rukávom, jemne oversized, sa dajú kombinovať s nohavicami aj sukňami.

1@shotfromthestreet

Náš tip:

jil sander 

Jil Sander

Široké nohavice

Tento štýl nohavíc sa hodí k minimalistickému aj k boho štýlu. Vyberte si kúsok v neutrálnych farbách a zaexperimentujte pri výbere látky či dĺžky.

3@celineaagaard

Náš tip:

topshop2 

ZARA

Klasické džínsy

Žiadny šatník sa nezaobíde bez džínsov. Klasické „mrkváče“ sú trendy, nenútené a chic. Kombinujte ich so sakom, košeľou ši saténovým topom.

4@cocobeautea

Náš tip:

j bran 

J Brand

Košeľové šaty

Kúsok, ktorý vás zachráni vtedy „keď nemáte čo na seba.“ Postará sa o wow efekt, pôsobí upravene a sofistikovane, a nevyžaduje si žiaden ďalší styling.

5@mvb

Náš tip:

topshop 

Topshop

Remienkové sandále

Minuloročný „naked“ trend nahradili 90’s style sandále, ktoré dekorujú nohu iba pár remienkami. Ich minimalistický, no univerzálny dizajn tak dokonale zapadne aj do vášho šatníka.

6@pepamack

Náš tip:

zara2 

ZARA

Oversized sako

Nezabudnite ani na sako. Službu vám urobí takmer akýkoľvek model, no ak plánujete váš šatník obohatiť o nový kúsok, určite siahnite po oversized modeli.

7@tineaandrea

Náš tip:

zara3 

ZARA

Foto: Instagram, archív značiek

1336

Súvisiace články