Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. máj 2019

Najštýlovejšie detské značky

Módny priemysel sa vyvíja po mnohých stránkach. Nie je to len prichádzajúcich aodchádzajúcich trendoch, ale aj ospôsobe, akým ku móde pristupujeme.

Najštýlovejšie detské značky

Módny priemysel sa vyvíja po mnohých stránkach. Nie je to len prichádzajúcich a odchádzajúcich trendoch, ale aj o spôsobe, akým ku móde pristupujeme. Samostatným vývojom si prešla aj detská móda, ktorá už viac neostáva v tieni tej dospelej, ale buduje si svoj vlastný svet. Vďaka tomu vznikajú zaujímavé detské značky, ktoré potešia každého módy a dizajnu chtivého rodiča.

DÔEN Kids

Monica and Andy

Značka, ktorá sa narodila spolu s prvým bábätkom zakladateľky Monicy. Vtedy sa rozhodla, že chce svojmu dieťaťu dopriať len tie najlepšie materiály. Jej značka využíva len organické materiály s certifikátom GOTS a všetky kolekcie sa vyrábajú v limitovanom pošte. Jednotlivé kúsky sú však dizajnované tak, aby sa dali medzi sebou ľahko kombinovať. Sú hravé, zábavné a jednoducho rozkošné. Ponúka oblečenie pre chlapčekov aj dievčatká od 0 mesiacov až do 7 rokov.

1 2

Habitual

Všetky mamky, ktoré nemajú rady klasické detské veci s infantilnými potlačami a rozprávkovými motívmi si prídu na svoje pri značke Habitual. Tá totiž vytvára najviac chic detské veci, inšpirované dospeláckou módou. Nájdete tu rôzne šaty, overaly, šortky či tričká pre dievčatká od 12 mesiacov do 14 rokov.

3  4 

DÔEN Kids

Detská kolekcia z dielne značky DÔEN je potešením pre oko. Všetko, čo milujeme na klasickej, dámskej kolekcii tejto značky totiž nájdete aj v detských veľkostiach. Kvetinové potlače, romantické strihy a praktické siluety si našli svoje miesto aj v móde pre naše ratolesti. Ak sa rady ladíte so svojim dieťaťom, môžete to vyskúšať aj vďaka DÔEN, pretože niektoré kúsky vytvárajú v detských aj dámskych veľkostiach.

5  6 

 

LoveShackFancy Kids

Ďalšou alternatívou pre všetky romantičky je populárna značka LoveShackFancy a jej detská línia. Romantické dizajny ako stvorené pre všetky zasnívané bytosti môžete obliecť aj svojim dcérkam. Musia si síce počkať do 18 mesiacov, no hippie kvetinové potlače a nežné volániky za to určite stoja. V ich ponuke nájdete okrem šiat aj krásne dievčenské plavky.

9  10 

Mile

Slovenská značka, ktorá si získala nejedného fanúšika, či už bezdetného alebo mnohopočetného rodiča. Ich tematické kolekcie vznikajú v spolupráci s grafickými dizajnérmi a ilustrátormi, preto im nechýba nápaditosť a element prekvapenia. Modely sú zakaždým čisté a jednoduché, nechávajú vyniknúť milé motívy. Obliecť do kúskov tejto značky môžete detičky od 0 do 8 rokov, no ak chýba kúsok hravosti aj vo vašom dospeláckom živote, vybrať si môžete aj niečo pre seba.

Screenshot 2019 05 24 at 18.51.07  Screenshot 2019 05 24 at 18.51.26 

Foto: archív značiek

1694

Súvisiace články