Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. máj 2019

Trendy z babkinho šatníka

Tenisky po tatkovi, pracovné overaly či ugly fashion trend, bolo len otázkou času, kedy módny svet siahne po ďalších čudných kúskoch atrendoch. Tentokrát nimi sú retro kúsky inšpirované babkiným šatníkom.

Trendy z babkinho šatníka

Tenisky po tatkovi, pracovné overaly či ugly fashion trend, bolo len otázkou času, kedy módny svet siahne po ďalších čudných kúskoch a trendoch. Tentokrát nimi sú retro kúsky inšpirované babkiným šatníkom.

Podkolienky

Určite ste už postrehli zvláštnu záľubu módnych bloggeriek v nylonových alebo pletených podkolienkach, ktoré nemajú problém skombinovať s krátkymi šatami a sandálmi.

@camillecharierre 

Hranaté topánky

Po dlhšej dobe sa na scénu vrátili aj topánky s hranatou špičkou. Nosia sa v prípade čižiem, lodičiek ale aj sandálov. A samozrejme dokonale dopĺňajú predchádzajúci trend.

3@alyssainthecity 

Šatky

Trend, ktorému sa hovorí aj babushka (po rusky babka aj šatka uviazaná na hlave), si takisto získal svojich fanúšikov. Farebné, vzorované šatky nosia už teraz mnohé influencerky.

2@blancamiro 

Perly

Perly na krku, na ušiach či na rukách patria k tým konzervatívnejším trendom v rámci babkinho šatníka. V kombinácii s predchádzajúcimi trendami sa však dajú dosiahnuť prekvapivé outfity.

4@blancamiro 

Vesty

Pletená vesta, ktorú by mnohí najradšej nechali zapadnúť prachom, sa vrátila na výslnie. Prehoďte ju cez košeľu, doplňte midi sukňou alebo zvonovými nohavicami. Výsledok bude buď bláznivý alebo štýlový. V oboch prípadoch ste vyhrali.

5@alwaysjudging

Foto: Instagram

1132

Súvisiace články