Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. máj 2019

Kolaborácia Cult Gaia x Adriana Degreas

Určite si pamätáte dnes už ikonické kabelky z dielne nenápadnej značky Cult Gaia, do ktorých sa zamilovali influencerky aj modelky po celom svete. Brazílska dizajnérka je zase známa svojimi modelmi plaviek a zasnívaných “resort” kolekcií, ktoré sú ako stvorené na letné dovolenky.

Kolaborácia Cult Gaia x Adriana Degreas

Určite si pamätáte dnes už ikonické kabelky z dielne nenápadnej značky Cult Gaia, do ktorých sa zamilovali influencerky aj modelky po celom svete. Brazílska dizajnérka je zase známa svojimi modelmi plaviek a zasnívaných “resort” kolekcií, ktoré sú ako stvorené na letné dovolenky. Tieto dve značky sa teraz spojili v novej kolaborácií, z ktorej vznikla plážová kolekcia.

Celé to odštartovala bambusová kabelka s názvom Ark. Okamžite si podmanila sociálne siete a každá žena, ktorá miluje módu ju zrazu musela mať. Bambusových prvkov sa značka Cult Gaia nevzdala ani pri tejto kolaborácií s Adrianou Degreas.

Kolekcia pozostáva z 21 kúskov plaviek a plážových šiat, ktoré sú inšpirované tropickým surrealizmom. Majú v sebe typické geometrické prvky charakteristické pre Cult Gaia a exotické potlače či luxusné materiály zase odkazujú na estetiku brazílskej dizajnérky. Farebná paleta sa pohybuje od bielej cez červenú až po hlbokú zelenú. Niektoré modely plaviek majú v sebe zakomponované bambusové detaily, ktoré opäť pripomínajú, ako značka Cult Gaia začala. Celá línia je dostuná na stránkach Adriany Degreas.

Foto: archív značiek

1430

Súvisiace články