Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. máj 2019

Nike pripravila kolaboráciu so štyrmi značkami

Marine Serre, Ambush, Koché a MadeMe, to sú mená značiek, s ktorými sa spojil športový gigant pri príležitosti Svetového pohára žien vo futbale, ktorý bude prebiehať od 7.júna do 7.júla. Každý z dizajnérov dostal zadanie vytvoriť lifestylovú kolekciu inšpirovanú práve Svetovým pohárom.

Nike pripravila kolaboráciu so štyrmi značkami

Marine Serre, Ambush, Koché a MadeMe, to sú mená značiek, s ktorými sa spojil športový gigant pri príležitosti Svetového pohára žien vo futbale, ktorý bude prebiehať od 7.júna do 7.júla.

Každý z dizajnérov dostal zadanie vytvoriť lifestylovú kolekciu inšpirovanú práve Svetovým pohárom. “Chceli sme povzniesť Svetový pohár žien a rovnako aj zapojiť do jeho diania verejnosť. Zároveň podporujeme ženský šport a postavenie žien- športovkýň,” vyjadrila sa značka Nike.

2  3 

V marci značka Nike odhalila 14 národných dresov, ktoré navrhla ako samostatné dizajny bez vplyv tých mužských. Lifestylová kolekcia zatiaľ odhalená nebola, no podľa slov dizajnérov, ktorí na projekte pracovali sa môžeme tešiť na vysoko funkčné modely, ktoré ostávajú verné športovému duchu značky Nike, no pritom nezabúdajú na estetickú stránku. Každý model má v sebe navyše zabudovanú správu, ktorá má šíriť pozitívnu energiu. Na jednom z modelov Ambush x Nike je napríklad nápis: “Nech je každá tvoja hra umeleckým dielom.”

Foto: archív značky

1421

Súvisiace články