Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. máj 2019

Najtrendovejšie materiály sezóny

Trendy sa netýkajú iba strihov, farieb či vzorov. Zasahujú aj do samotných materiálov, ktoré sa pri jednotlivých kreáciách používajú.

Najtrendovejšie materiály sezóny

Trendy sa netýkajú iba strihov, farieb či vzorov. Zasahujú aj do samotných materiálov, ktoré sa pri jednotlivých kreáciách používajú. Ktoré látky dominujú tejto sezóne?

Tvíd

Materiál, ktorý je typický pre Chanel a častokrát sa nám spája práve s luxusnou módou. Toto leto však prinieslo aj jeho odľahčenú verziu a okrem sák si tak môžete kúpiť aj tvídové šaty.

@blancamiro 

Náš tip:

zaraZara

Koža

Tento rok patrí koži. Vďaka jej inovovanej, jemnejšej podobe môžu byť značky kreatívne a práve preto čoraz častejšie vídavame kožené šaty, blúzky či nohavice v jarných šatníkoch.

2@chiaraferragni

Náš tip:

topshop2Topshop

Satén

Začalo to jednou saténovou sukňou a teraz tento materiál nosíme na všetkom čo sa dá vrátane šiat, topov či šortiek a nohavíc, dokonca sák.

3@pernilleteisbaek

Náš tip:

topshopTopshop

Organza

Jemná, kreatívna, odviazaná a pritom elegantná organza zažíva svoj návrat na scénu. Vyrábajú sa z nej blúzky či šaty, ktoré musí mať v šatníku každá milovníčka módy.

4@maria_bernad

Náš tip:

saskia diezSaskia Diez

Ľan

Jedna z najobľúbenejších látok na leto. Aj napriek tomu, že sa rýchlo pokrčí, milujeme ju kvôli jej klimatizačnej schopnosti, elegancii a nadčasovosti. Ľanové nohavice, sukne a blúzky sú toto leto must!

5@sabinasocol

Náš tip:

lisa marie fernandezLisa Marie Fernandez

Foto: Instagram, archív značiek

1400

Súvisiace články