Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. apríl 2019

Slnečné okuliare, ktoré by nemali chýbať vo vašej fashion zbierke

Jar je už v plnom prúde. Síce občas spŕchne, ale naše dáždniky pomaly vymieňame za slnečné okuliare.

Slnečné okuliare, ktoré by nemali chýbať vo vašej fashion zbierke

Jar je už v plnom prúde. Síce občas spŕchne, ale naše dáždniky pomaly vymieňame za slnečné okuliare. Aj vaše minuloročné neslúžia tak, ako by mali? Chcete si v najbližšom čase zadovážiť nové? Poďte sa s nami pozrieť, do akých značiek slnečných okuliarov sa naozaj oplatí investovať.


Trendy na jar/leto 2019

Ak ste si minulý rok kupovali nové slnečné okuliare, máme pre vás skvelú správu. Trendy na jar a leto 2019 sa budú len minimálne líšiť od tých minuloročných! Veľa druhov rámov, ktoré boli módne po minulé roky, zostávajú IN aj túto sezónu. Ak máte vo vašej fashion zbierke napríklad pilotky, úzke, okrúhle, oversized, jednoliate alebo cat-eye okuliare, nemusíte svoju ochranu očí vymieňať.

Ak však predsa len uvažujete o kvalitnej ochrane vašich očí, tieto značky vás určite nesklamú.

1.) Francúzska značka s bohatou históriou

Dior je francúzsky módny dom, ktorý má naozaj bohatú históriu. Bol založený už v roku 1946 módnym návrhárom Christianom Diorom. V súčasnosti navrhuje a predáva kvalitné kožené doplnky, obuv, šperky, hodinky, kozmetiku a samozrejme okuliare.

Ak chcete byť túto sezónu naozaj IN, značka Dior ponúka naozaj unikátne jednoliate rámy. Štýlové Dior okuliare nájdete v slovenských optikách a e-shopoch v cenovom rozpätí od 200 do 800 eur.

1

Dior ADDICT1 RHL

2.) Nadčasový dizajn, elegancia a unikátnosť

Tieto 3 slová veľmi dobre charakterizujú obľúbenú módnu značku Fendi. Talianska značka sa venuje dizajnu a výrobe kvalitných módnych doplnkov už viac ako 90 rokov. Pri dizajne sa Fendi snaží prichádzať s odvážnymi a jedinečnými nápadmi, ktoré na prvý pohľad zaujmú. Pri výrobe používa rôzne kvalitné a drahé materiály, ako napríklad perly.

Okuliare od Fendi nájdete na Slovensku v cenách od 150 - 550 eur. V rámci modelov Fendi si určite nezabudnite pozrieť unikátnu kolekciu oversized štýloviek.

2

Can Eye FF0259 S 010 IC

3.) Značka, ktorá navrhla okuliare pre Madonnu

Moschino bolo založená už v roku 1983 v Taliansku. V súčasnosti sa zameriava na výrobu kvalitných módnych doplnkov, topánok, kozmetiky, šperkov, atď.

Väčšina modelov okuliarov je charakteristická veľmi výraznými alebo hrubými rámami v kombinácií s odvážnejšími farbami. Nájdete však aj jemnejšie a decentnejšie modely. Tieto štýlovky nájdete od 90 - 350 eur.

V kolekcii značky Moschino nájdete napríklad veľmi zaujímavé tiny okuliare.

3

Moschino MOS009/S C9A PK

4.) Vynálezca legendárnych pilotiek

Ray-Ban môžeme charakterizovať 3 slovami - nadčasovosť, autenticita a sloboda. Značka funguje na trhu už viac ako 80 rokov. Celosvetovo sa preslávila už v 30. rokoch, keď spoločnosť vytvorila kultové pilotky, ktoré sú obľúbené do dnešného dňa. V súčasnosti spoločnosť predáva rozličné druhy slnečných i dioptrických okuliarov.

Medzi najobľúbenejšie modely patria nielen legendárne pilotky, ale aj okrúhle okuliare.

Slnečné okuliare Ray-Ban nájdete v slovenských obchodoch od 80 - 250 eur.

4

Ray-Ban ROUND METAL RB3447 001

5.) Spoznajte originálne kúsky od ANNA-KARIN KARLSSON

Ak máte radi extravagantné kúsky, mali by ste určite zbystriť pozornosť. Značka ANNA-KARIN KARLSSON sídli vo Švédsku a svoje nádherné umelecké kúsky distribuuje už do viac ako 50 krajín sveta.

Pri výrobe týchto extravagantných slnečných a dioptrických okuliarov sa používajú exkluzívne materiály, ako napríklad 24-karátové zlato, titán, biele zlato, rose zlato, perly, smaragd a diamanty.

Táto značka ponúka extravagantné cat-eye okuliare v rozpätí od 350 - 1300 eur.

5

Anna Karin Karlsson - Lioness - Gold/Mirror

Trendy v rámci slnečných okuliarov sa nejak radikálne túto sezónu nezmenia. Pri výbere nových sa však nezameriavajte len na tvar alebo farbu. Dôležitejšie je to, aby ste si vybrali kvalitné okuliare, ktoré dokonale ochránia vaše oči.

1299

Súvisiace články