Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. apríl 2019

5 alternatívnych trendov

Jednou veľkou nevýhodou všetkých populárnych trendov je, že sa neskutočne rýchlo opozerajú. Obrovské davy ľudí im totiž podľahnú ačastokrát sa stáva, že kým nájdete ten ideálny kúsok pre seba, konkrétny trend vás začne nudiť.

5 alternatívnych trendov

Jednou veľkou nevýhodou všetkých populárnych trendov je, že sa neskutočne rýchlo opozerajú. Obrovské davy ľudí im totiž podľahnú a častokrát sa stáva, že kým nájdete ten ideálny kúsok pre seba, konkrétny trend vás začne nudiť. Ak je to aj váš prípad, máme pre vás 5 alternatív ku populárnym trendom.

Ak vás nebaví batika, vyskúšajte “tapetový” vzor

Aj batika je skutočne všade. Je ohromujúce, ako si tento vzor dokázal nájsť cestu k mainstreamu. Ako alternatívu k batike skúste niečo sofistikovanejšie, no pritom stále retro- umelecké potlače, ktoré pripomínajú tapety.

@urbanoutfitters

Náš tip:

reformation

Reformation

Ak vás nebavia športové sandále, vyskúšajte sandále na platforme

Možnože to nie je záležitosťou presýtenosti, ale skôr osobného štýlu, no pokiaľ vám jednoducho športové sandále a lá turista nezapadli do šatníku, nahraďte ich zaujímavým modelom na platforme.

4@staud.clothing

Náš tip:

stella

Stella McCartney

Ak vás nebavia cyklistické šortky, vyskúšajte prešívané šortky

Na cyklistické šortky jednoducho nemá každý odvahu. Ak je to aj váš prípad, poteší vás nový trend, ktorý prinášajú prešívané šortky. Sú voľnejšie, neopozerané a poskytujú tak rôznorodé možnosti na vytvorenie chic outfitov.

5@kristengracelam

Náš tip:

jil sander

Jill Sander

Ak vás nebaví béžová, vyskúšajte mandarínkovú

Béžová je jedným z najväčších trendov a outfity tón v tóne od hlavy po päty začínajú byť pomaly nudné a nekreatívne. Vymeňte béžovú za mandarínkovú, je síce odvážnejšia, no svieža.

3Foto: Zuzana Jánošová @sjuloves

Náš tip:

ganni

Ganni

Ak vás nebavia oversized saká, vyskúšajte oversized vestu

Ani sa nečudujeme, že vás prestali oversized saká baviť. Dnes ich už má najmä na sociálnych sieťach zrejme každá influencerka a častokrát týmto outfitom chýba práve kreativita. Vyskúšajte nahradiť sako oversized vestou.

2@emmarowenrose 

Náš tip:

tibi

TIBI

Foto: Instagram, Getty, archív značiek

1352

Súvisiace články