Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. apríl 2019

Neónové farby na 5 spôsobov

Kedy naposledy ste mali na sebe neónovú farbu? Ak je vašou poslednou spomienkou na ňu vo vašom šatníku rok 2010, tak vám musíme prezradiť, že je na čase tento fakt zmeniť.

Neónové farby na 5 spôsobov

Kedy naposledy ste mali na sebe neónovú farbu? Ak je vašou poslednou spomienkou na ňu vo vašom šatníku rok 2010, tak vám musíme prezradiť, že je na čase tento fakt zmeniť. Neónky sú totiž spať, nosia sa na rôzne štýly takže sa ich nemusí báť ani najväčší odporca.

Retro

Chiara vytiahla zo skrine džínsovú sukňu v neónovej ružovej a doplnila ju džínsovou budnou s potlačou. Takýto outfit pôsobí dievčensky a zároveň retro, ako vystrihnutý z 90.rokov. Pokojne ho doplňte logami alebo mikinou s kapucňou.

@chiaraferragni

Neon on neon

Odvážnejšia alternatíva outfitu spočíva v kombinovaní rôznych neónov. Nádherne sa s nimi dokáže vyhrať napríklad Emili Sindlev, ktorú sme videli už v kombinácii zelenej a žltej, zelenej a modrej či ružovej a žltej.

2@emilisindlev

Minimal

Ak ste si doteraz mysleli, že neónové farby sa nedajú nosiť na jednoduchý, možno až minimalistický spôsob, vyvedieme vás z omylu. Nás o tom presvedčila Pernille Teisbaek, ktorá dokázala takto zakomponovať neónovú zelenú do elegantného outfitu.

3@pernilleteisbaek

Neutrals

Ďalšou nenútenou možnosťou, ako využiť neónovú farbu je jej kombinácia s jemnými tónmi. Nádherne vyniknú na hnedej, ťavej či krémovej a to bez toho, aby zbytočne kričali. Neutrálne tóny zase dostanú trochu života.

4@leoniehanne

Wild

Pokiaľ sa nebojíte divokých outfitov, pokojne skombinujte zaujímavé neónové farby s potlačami a vzormi. Ladia s kvetinami, zvieracími vzormi aj s geometrickými. Celé to je o vašej predstavivosti a kreativite.

5@wethepeoplestyle
Foto: Instagram

1347

Súvisiace články