Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. marec 2019

5 štýlov, ktoré by ste mali na jar vyskúšať

Jar so sebou prináša nielen krajšie počasie, ale aj túžbu experimentovať. Možno za to môžu krajšie dni, no naše šatníky takisto ožívajú.

5 štýlov, ktoré by ste mali na jar vyskúšať

Jar so sebou prináša nielen krajšie počasie, ale aj túžbu experimentovať. Možno za to môžu krajšie dni, no naše šatníky takisto ožívajú. Máme pre vás pár tipov na outfity, ktoré by ste mali túto jar vyskúšať.

Pravá dáma

Kostýmy nie sú len pre sekretárky a podnikateľky, po novom ich nosia všetky IT girls od bloggeriek až po modelky. Minimálne jeden by ste preto mali mať aj vy. Sukňový kostým bude totiž na jar obrovským hitom.

@eniswardrobe 

Moderná hippie

Majsterka miešania potlačí Emili Sindlev nám demonštruje, ako sa to bude robiť na jar. Kombinujte farby, štruktúry a materiály, dosiahnete vďaka tomu moderný hippie look.

2@emilisindlev 

Grunge minimalista

Keď sa povie grunge, každému automaticky napadnú tmavé farby, koža a tričká s potlačou hudobných kapiel. Na jar sa však bude nosiť vo svojej jemnejšej verzii založenej na platformových mokasínach a džínsovine.

3@meganellaby 

Naturálna monochróma

Monochromatické šatníky plné čiernej a bielej nahradíme prírodnými tónmi. Tešiť sa tak môžete na pieskovú, krémovú, slonovinovú a ich rôznorodé kombinácie. Nosiť sa budú nielen v elegantných outfitoch, ale aj tých športových.

4@pernilleteisbaek 

Hravá a dievčenská

Trend „škaredých šiat“ sa objavil len nedávno, no prepukol už vo veľkom. Voľné šaty v kombinácii s teniskami alebo balerínami, ak vám bude zima tak kovbojskými čižmami, vytvárajú dievčensky pôsobiaci look. Stavte na zaujímavé, hravé farby.

5@weworewhat

1479

Súvisiace články