Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. marec 2019

5 džínsových trendov z Fashion Week-ov

Džínsy sú neodmysliteľnou súčasťou moderných šatníkov. Sú versatilné, dajú sa využiť na množstvo spôsobov auspokoja akékoľvek štýlové preferencie.

5 džínsových trendov z Fashion Week-ov

Džínsy sú neodmysliteľnou súčasťou moderných šatníkov. Sú versatilné, dajú sa využiť na množstvo spôsobov a uspokoja akékoľvek štýlové preferencie. Tých 5 džínsových trendov nás čaká v najbližšom období.

Batika

Batikované vzory sa vrátili naspäť na módnu scénu a je to vidieť aj v prípade džínsov, na ktorých sa takisto začína objavovať.

Stella McCartney

 

Ružová

Okrem klasických tónov modrej či čierne začneme siahať po farbách, najmä tých jemnejších akou je napríklad ružová, žltá či biela.

2Alberta Ferretti 

Široké

Móda sa začína odvracať od obľúbených skinny džínsov a namiesto toho preferuje široké džínsy. Niekedy ide o culottes, inokedy zase maxi dĺžku po zem.

3Chanel 

Mikro šortky

Šortky akoby vystrihnuté z retro hudobného festivalu Woodstock nám predviedla značka Saint Laurent a aj napriek tomu, že ide o odvážny trend, určite stojí za pozornosť.

4Saint Laurent 

Cyklistické šortky

Pokiaľ ste aj vy fanúšikom cyklistických šortiek, poteší vás fakt, že táto dĺžka si našla cestu aj k džínsom. Džínsové šortky po kolená nosí napríklad aj Bella Hadid.

5Off-White

Foto: Getty

1438

Súvisiace články