Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. február 2019

Najväčšie jarné trendy 2019

Jarné počasie sa už začína pomaly pripomínať, čo nás núti vyťahovať zo skríň konečne ľahšie kúsky. Ktoré sa budú nosiť aj túto jar?

Najväčšie jarné trendy 2019

Jarné počasie sa už začína pomaly pripomínať, čo nás núti vyťahovať zo skríň konečne ľahšie kúsky. Ktoré sa budú nosiť aj túto jar? Poradíme vám!

Oversized klobúky

Náznaky tohto trendu sa začali objavovať už minulé leto, no tento rok to prepukne naplno. Ako ich budeme nosiť nám ukázalo množstvo dizajnérov. Nevyhneme sa rôznym potlačiam ani farbám.

Rejina Pyo, Xiao Li 

Midi šortky

Šortky už viac nemusia byť ultra krátke, nosia sa tie, ktoré končia tesne nad kolenami alebo v polovici stehien. Sú elegantné, športové, chic aj versatilné. Všetko záleží na to, aký styling zvolíte.

2Alexa Chung, Margaret Howell

 

Mikro plisé

Látky s efektom plisé boli vždy považované za symbol elegancie a ženskosti. Tento rok však dostanú jemne avantgardný nádych a vďaka svojmu hustému skladaniu vytvoria unikátne modely.

3Preen, Balmain

 

Batika

Áno, aj batikované kúsky sa objavovali už minulý rok, ale tentokrát rastú ako huby po daždi. Budú sa nosiť všade, na klobúkoch, na topánkach, overaloch, džínsoch či šatách. Pokojne ich môžete medzi sebou kombinovať a a vytvárať unikátne outfity.

4Prabal Gurung, R13 

Waterproof

Jarné ani letné počasie sa nezaobíde bez prehánok. Pokiaľ chcete byť dokonale pripravené, stavte na pršiplášte, technické materiály či vinyl, ktoré budú túto sezónu jedným z najväčších trendov.

5Marc Jacobs, Jil Sander 

Strapce

Kto by povedal, že strapce sa dajú nosiť na toľko štýlov a predsa je to pravda. Či už zvolíte kovbojský look, hippie štýl alebo glamour outfit, stále si v tom nájdu svoje miesto. Vedie totiž pôsobiť elegantne, retro aj hravo.

6Tom Ford, Cushnie 

Neónky

Vyzerá to tak, že neónové farby sa po dlhšej odmlke vracajú na scénu v plnej sile. Už teraz sa nosia v kombinácii s inými farbami, avšak na jar a v lete ich budeme kombinovať medzi sebou.

7Natasha Zinko, Roksanda 

Objemné rukávy

Dievčenské detaily v podobe nafúknutých rukávov ideálne zapadajú do filozofie praire fashion, ktorá je založená na ženských kúskoch, midi a maxi dĺžkach a uvoľnenej elegancii.

8Brock Collection, Rodarte 

Flitre

Na jar a v lete úplne prepukne flitrovaná mánia. Po sezóne večierkov si teda vôbec nedávajte pauzu a pokračujte v opulentných trblietavých outfitoch. Pokojne kombinujte rôzne farby a štýly.

9Ashish, House of Holland

Foto: Getty

2928

Súvisiace články