Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. február 2019

Kvetinové vzory v roku 2019

Na prehliadkových mólach sa objavilo kadečo. Nad niektorými trendami apočinmi sme síce dvíhali obočie, no nad tými ďalšími sme sa doslova rozplývali.

Kvetinové vzory v roku 2019

Na prehliadkových mólach sa objavilo kadečo. Nad niektorými trendami a počinmi sme síce dvíhali obočie, no nad tými ďalšími sme sa doslova rozplývali. Jedným z nich bol aj kvetinový vzor, ktorý nám bude spoločnosť robiť aj nasledujúce sezóny.

Na lúke

Outfit inšpirovaný lúkou. Takto to poňala značka Versace, ktorá do jediného outfitu spojila tie najrôznorodejšie kvetiny, čo nám pripomenulo divokosť a rustikálnu eleganciu vidieku.

Versace

Pod mesačným svetom

Ako by vyzerali kvetiny počas mesačného svitu? Túto otázku si položili niektorí dizajnéri, ktorí sa vrhli do monochromatických kvetinových motívov. Čierno-biela klasika si nás získala a už teraz sa tešíme na to, ako outfity v tomto prevedení uvidíme v uliciach.

3Alexa Chung

Kvety a kovy

Na prehliadke Louis Vuitton sa objavila netypická a pritom taká očarujúca kombinácia. Pozostávala z kvetinového overalu a topu, ktorý pripomínal brnenie Jany z Arku. Ak nepôjdete do takého radikálneho outfitu, určite aspoň skúste kovového detaily pri kvetinových kúskoch.

1Louis Vuitton

Tropické

Kvetiny, ktoré vám budú pripomínať exotické zážitky, tropické dobrodružstvá sa takisto objavili na mólach. Nebojte sa divokých farebných kombinácií a rôznorodosti botanických vzorov.

2Valentino

Foto: Getty

1330

Súvisiace články