Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. február 2019

Sacai predstavuje dve kolaborácie: Dr.Woo a Pendleton

Značka Sacai koncom minulého roku predstavila zaujímavú kolaboráciu so značkou Nike a teraz pridáva hneď dve ďalšie, s prominentným tattoo artistom, Dr.Woo a americkou značkou Pendleton. Kolaborácie sú úplne odlišné, kontrastné.

Sacai predstavuje dve kolaborácie: Dr.Woo a Pendleton

Značka Sacai koncom minulého roku predstavila zaujímavú kolaboráciu so značkou Nike a teraz pridáva hneď dve ďalšie, s prominentným tattoo artistom, Dr.Woo a americkou značkou Pendleton.

Kolaborácie sú úplne odlišné, kontrastné. Nájdete v nich rôzne kúsky od mikín, cez topánky až po šiltovky. Vynikajú svojim farbami a ich kombináciami. Zatiaľ čo kolekcia s Dr.Woo je sústredená najmä okolo špecifických motívov inšpirovaných tetovaniami, kolekcia s Pendleton je založená na pleteninách a kombináciách vzorov charakterizujúce túto značku.

Foto: archív značiek

Najvýraznejšími motívom Dr.Woo je vyšívaný vták doplnený kvetinami, ktorý je prítomný na svetroch, ale aj ponožkách. Pendleton zase dokonale skombinoval filozofiu Americana, ktorá využíva tradičné prvky pôvodnej americkej kultúry. Vyniká zaujímavými kombináciami farieb, potlačí, ale aj materiálov a štruktúr.

1119

Súvisiace články