Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. február 2019

Valentín 2019: Darček pre seba

Spodná bielizeň je obsesiou mnohých žien po celom svete a pritom každá z nás má aj v tomto svoj obľúbený štýl, materiál, farby ši strihy. S blížiacim sa sviatkom Sv.Valentína na nás striehnu rôzne značky spodnej bielizne, ktoré nás nahovárajú, aby sme spravili našim partnerom radosť.

Valentín 2019: Darček pre seba

Spodná bielizeň je obsesiou mnohých žien po celom svete a pritom každá z nás má aj v tomto svoj obľúbený štýl, materiál, farby ši strihy. S blížiacim sa sviatkom Sv.Valentína na nás striehnu rôzne značky spodnej bielizne, ktoré nás nahovárajú, aby sme spravili našim partnerom radosť. Avšak podľa nás je ideálne nakupovať spodnú bielizeň najmä pre seba samých. Pokiaľ sa z toho poteší partner, o to lepšie, no motivácia by mala byť iná- urobiť radosť sebe.

V priebehu roka nakúpime síce dostatočný počet nohavičiek, podprseniek a iných kúskov, no koľkokrát ste sa dali nahovoriť na luxusné, štýlové modely? Vybrali sme pre vás niekoľko setov, ktoré potešia každú z nás.

Ekologický

Pokiaľ ste si mysleli, že zaujímav spodná bielizeň, ktorá aj spĺňa ekologické kritériá neexistuje, tak by ste si mali pozrieť tvorbu Stelly McCartney. Jej krásne ženské strihy, luxusné materiály a prepracované detaily vás zaručene oslovia. Ešte viac tipov na ekologickú spodnú bielizeň nájdete tu.

Náš tip:

stella

Stella McCartney, Net-A-Porter

 

Zmyselný

Agent Provocateur je jednou z najpopulárnejších značiek spodnej bielizne a môže za to najmä jej odvaha. Všetky modely v ich ponuke sú podmanivé, luxusné a zvodné. Ponúkajú množstvo štýlov a strihov, takže zaručene si dokáže vybrať každý.

Náš tip:

agent provocateur

Agent Provocateur

 

Retro

Ak nepoznáte meno Dita Von Teese, mali by ste sa zoznámiť aspoň s jej líniou spodnej bielizne. Umelkyňa, ktorá preslávila burlesku v modernej dobe je zaťažená na retro dizajn, preto sú jej modely sústredené na veľmi ženské, esteticky dokonalé modely. Nájdete u nej všetko od korzetov až po jednoduché sety nohavičiek a podprseniek.

Náš tip:

dita von teese

Dita Von Teese, House of Lingerie

 

Romantický

V prípade, že ste dostali chuť na niečo jemné, romantické, ružová by mala byť vašou voľbou. V kombinácii s jemnou čipkou, kvetinami a zaujímavým strihom budete pôsobiť ako víla. Ak však túžite po niečom netradičnejšom, vyberte si zaujímavé body alebo košieľku.

Náš tip:

with love lily

With Love Lily, ASOS

 

Nevinný

Pastelové tóny, jednoduché strihy a luxusné materiály vám postačia v prípade, ak máte náladu na nevinne pôsobiacu spodnú bielizeň. Stále je sexi a zvodná, no pritom sa o to vôbec nesnaží. Jej uvoľnenosť a nenútenosť je na nej to najpríťažlivejšie.

Náš tip:

for love and lemons

For Love and Lemons

1412

Súvisiace články