Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. november 2018

Len vďaka štýlovému kabátu sa z vás stane túto jeseň a zimu skutočný chlap

Vyjadriť v dnešnej dobe svoju individualitu a zároveň vyzerať štýlovo nie je vôbec ťažké, no musíte mať k tomu určité predpoklady. Módne trendy sú k dispozícii všetkým, ale nie každý sa s nimi dokáže stotožniť.

Len vďaka štýlovému kabátu sa z vás stane túto jeseň a zimu skutočný chlap

Vyjadriť v dnešnej dobe svoju individualitu a zároveň vyzerať štýlovo nie je vôbec ťažké, no musíte mať k tomu určité predpoklady. Módne trendy sú k dispozícii všetkým, ale nie každý sa s nimi dokáže stotožniť. A aj keď páni moc nakupovanie nemusia, neznamená to, že by si nemohli vyberať a vyzerať v dobrom oblečení trendy a šik.

Kabát je jedinečná vec, ktorú možno kombinovať so všetkými doplnkami počas prichádzajúceho ročného obdobia, ktoré je charakteristické svojim chladnejším počasím. Pokiaľ si ale myslíte, že je to odev určený len pre ženy, veľmi sa mýlite. S džínsami a teniskami budete v ňom túto jeseň a zimu vyzerať naozaj štýlovo. Je to jednoduchý spôsob pohodlného oblečenia, ktoré si nevyžaduje použitie žiadnych ďalších špeciálnych doplnkov. Zahoďte preto mužský stereotyp a ukážte ako sa takýto kabát nosí.

S čiernou sú kombinácie neobmedzené

Aj keď je s farbami život pestrejší a krajší, ani v šatníku muža by nemal chýbať aspoň jeden kúsok čiernej. Takéto štýlové kabáty môžete potom nosiť s klasickými nohavicami, džínsami, mikinou, svetrom a peknými topánkami.

Vyberajte len kvalitné moderné kúsky, na ktorých nie je vidno známky lacnej výroby. Dobrý dojem a status sa vám vďaka čiernemu kabátu podarí urobiť, ak si ho dáte aj k pastelovým farbám nohavíc alebo svetra či košele. Na ich pozadí bude vyzerať naozaj luxusne, zvýrazní líniu postavy a opticky ju zúži. Takže budete pôsobiť aj štíhlejšie. Pozor však na aktuálne počasie, aby ste si bledé nohavice nezašpinili.

Vyskúšajte neformálnu sivú

Sivý kabát, na rozdiel od čierneho pôsobí menej formálne. No určite si ho môžete zobrať ako doplnok k obleku. Ak by ste chceli niečo športovejšie a viac ležérne, do baru alebo na rande, k modrým džínsom a bielym teniskám sa sivá farba kabátu určite hodí. Nič sa však nestane ani v prípade hnedých odtieňov, ktoré majú v sebe nádych elegancie a mužnosti.

Alebo si obujte klasické hnedé topánky a vzorované nohavice. K pekne upravenej brade v kombinácii s pleteným svetrom to naozaj sadne. Predĺžené strihy kabátov nemusia byť len záležitosťou žien. Aj muži si môžu dovoliť vyzerať štýlovo.

Doplňte ho šatkou

Možno ste o tom už počuli, že pociťovanie chladu je najväčšie v závislosti od konkrétnych partií tela. Zápästie rúk, členky, kríže a krk. Ak sa v zime nechcete teda zbytočne triasť, prekryť by ste mali najmä tieto časti tela. S pekným kabátom nebudete mať v tomto smere žiadny problém a ak doplníte svoj outfit jemnou šatkou alebo šálom prehodeným cez ramená, alebo uviazaným okolo krku, určite budete vyzerať dobre a zapôsobíte na vaše okolie. Presvedčte sa, ako to môže byť s jedným kúskom univerzálneho oblečenia tak jednoduché.

1322

Súvisiace články