Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. august 2017

Kontrast dvoch svetov v novej dizajnérskej kolaborácii

Dizajnérske spolupráce nie sú už vo svete módy ničím výnimočným. Preto dizajnéri a značky musia zakaždým prekvapovať a prekonávať svoje hranice.

Kontrast dvoch svetov v novej dizajnérskej kolaborácii

Dizajnérske spolupráce nie sú už vo svete módy ničím výnimočným. Preto dizajnéri a značky musia zakaždým prekvapovať a prekonávať svoje hranice. Značkám Supreme a Dr.Martens sa to podarilo! Z ich spolupráce vznikla nevšedná kolekcia.

V kolekcii sa spájajú úplne odlišné svety, na jednej strane stojí Supreme, pôvodne značka pre skaterov, nezávislé duše a milovníkov ulíc, zatiaľ čo na druhej je klasická britská značka Dr.Martens, ktorá bola obľúbená medzi hooligans či v robotníckej triede.

1

Britská klasika a americká nezávislosť vytvorili kolekciu poltopánok v 3 farbách, ktoré sú doplnené výšivkou. Tradičný strih topánok a charakteristické prešívanie sa vám okmažite spojí so značkou Dr.Martens. nenápadný odkaz od Supreme predstavujú vyšívané srdcia. A čo je najlepšie na tejto kolekcii? Je unisexová! Takže sa s týmito kúskami môžete dokonale vyblázniť!

2

Foto: archív značiek

    1128

    Súvisiace články