Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. apríl 2017

Predajňa Karl Lagerfeld už aj v Prahe!

20.4. bola slávnostne otvorená prvá predajňa značky KARL LAGERFELD v Prahe.

Predajňa Karl Lagerfeld už aj v Prahe!

20.4. bola slávnostne otvorená prvá predajňa značky KARL LAGERFELD v Prahe. Dámsku kolekciu oblečenia, doplnkov či vôni tak už nájdete aj v nákupnej galérii Myslbek v centre mesta. Predajňa sa nesie v čierno-bielom duchu, ktorý je typický pre značku.

IMG 2411

Slávnostného prestrihnutia pásky sa ujala topmodelka Michaela Kociánová spolu s majiteľom spoločnosti Vermont Holding, a.s., p. Amade Naumannom. Otvorenie si nenechali ujsť ani známe tváre, medzi ktorými sa objavila modelka Aneta Vignerová, Kateřina Sokolová či herečka Hana Vágnerová.

1

V novom butiku budete môcť objaviť aktuálnu kolekciu na jar-leto 2017, ktorá v sebe spája šarm Parížanky s jemným rockovým nádychom. Okrem toho sa môžete tešiť aj na kolekciu Fly with Karl, ktorá obsahuje hravé motívy inšpirované cestovaním. Predajňa sa môže pochváliť aj exkluzívnymi produktami, medzi ktorými sa vyníma línia KARL LAGERFELD X STEVEN WILSON. Pri jej dizajne boli použité špeciálne tlačiarenské postupy a vďaka jedinečnej grafike tak vnáša neobvyklé prvky do čiernobielej estetiky značky KARL LAGERFELD. Ak však hľadáte ikonické kúsky, ktoré obľubuje Bella Hadid, Kendall Jenner či bloggerky po celom svete, neodídete sklamaní. Exkluzívna línia K/Metal Signature si totiž v pražskom butiku takisto našla svoje miesto.

2

3

    1296

    Súvisiace články