Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. február 2017

Švajčiarska presnosť a talianska elegancia

Švajčiarska značka prémiových hodiniek, Hublot, sa už po druhý krát spojila so spoločnosťou Italia Independent, ktorá vyrába štýlové slnečné okuliare. Za kolekciou stojí hlavný dizajnér Italia Independent, Lapo Elkann, ktorý je v Taliansku známy ako najväčší elegán pod slnkom.

Švajčiarska presnosť a talianska elegancia

Švajčiarska značka prémiových hodiniek, Hublot, sa už po druhý krát spojila so spoločnosťou Italia Independent, ktorá vyrába štýlové slnečné okuliare. Za kolekciou stojí hlavný dizajnér Italia Independent, Lapo Elkann, ktorý je v Taliansku známy ako najväčší elegán pod slnkom. Čo teda vzniklo z tejto spolupráce? Štýlová kolekcia!

 

 

Lapo Elkann, talianska módna ikona a vnuk legendárneho Giannia Angelliho, bývalého majiteľa značky Fiat, je známym bohémom. Taktiež miluje módu a to najmä krajírsku tvorbu značky Rubinacci. Jej tvorba je chaakteristická ušľachtilými materiálmi a precíznymi strihmi. Firmu momentálne vedie už 3. generácia rodiny Rubinacci na čele so štýlovým Lucom Rubinaccim. Ten je takisto v Taliansku módnou ikonou a zároveň je jedným z najfotografovanejších mužov na svete.

Lapo Elkann workshop

Spoločnosť Rubinacci má vo svojom archíve viac ako 60 metrov štvorcových tých najrôznejších látok. Práve preto bolo vybraných 6 vzorov, ktoré skrášľujú modely hodiniek Hublot. Tešiť sa môžete na materiály ako tvíd, vzory ako pepito či tartan a to všetko v kombinácii so zlatom alebo keramikou.

 

Classic Fusion Chronograph Italia Independent Prince de Galles

 

    1485

    Súvisiace články