Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. november 2016

Jesenný must have: plisé

Plisované materiály sú odrazom elegancie, vkusu a nadľahčenosti. Jemné padavé látky príjemne splývajú s našimi krokmi a vytvárajú tak nadnesenú romantickú ilúziu.

Jesenný must have: plisé

Plisované materiály sú odrazom elegancie, vkusu a nadľahčenosti. Jemné padavé látky príjemne splývajú s našimi krokmi a vytvárajú tak nadnesenú romantickú ilúziu. Plisé sa však netýka iba jednofarebným sukní. Zamysleli ste sa niekedy, ako by vyzerali napríklad plisované nohavice či saká? Aj týmto kúskom dokáže kúsok skladaného materiálu dodať neskutočný šmrnc. Potlače sa zase postarajú a uvoľnenosť streetstylu. Ak však túžite po jeho klasickej sofistikovanej stránke, plisé bude pre vás dokonalou voľbou počas party sezóny aj plesovej sezóny. Nádherne vynikne v kombinácii s flitrami či kamienkami, ale aj vo farbách drahokamov či v metalických odleskoch.

Foto: Alexander McQueen, Christopher Kane, Comme Des Garcons, Diane Von Furstenberg, Elie Saab, Hervé Léger, Mango, Mango, Mango, Mango, Marc Jacobs, Michael Kors, Stella McCartney, Twin Set, Valentino, Victoria Beckham

    1816

    Súvisiace články