Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. november 2016

3 tipy ako nosiť pánsku košeľu

Pánske prvky sa dostávajú do hlavnej úlohy túto sezónu. Pánska košeľa by preto mala byť základom aj vašej zimnej garderóby.

3 tipy ako nosiť pánsku košeľu

Pánske prvky sa dostávajú do hlavnej úlohy túto sezónu. Pánska košeľa by preto mala byť základom aj vašej zimnej garderóby. Je všestranná, ľahko kombinovateľná a štýlová. Dne vám prinášame 3 tipy, ako ju môžete kombinovať.

Košeľa + džínsy
Aby ste jemne vybalansovali formálny look košele, skombinujte ju s vašimi obľúbenými džínsami. Na strihu veľmi nezáleží, hodí sa k skiny džínsom ako aj k boyfriend. Krok vedľa neurobíte ani ak si ju oblečiete k aktuálnym zvonovým džínsom. Košeľu môžete nosiť klasicky, alebo ju rozopnite a hoďte pod ňu tričko s logom či nápisom.

ganni

Košeľa + sukňa
Oversize strih košele sa ľahko kombinuje aj s priliehavými sukňami. Tento ženský prvok dodá outfitu trochu sofistikovanosti, no pritom bude stále pôsobiť nadľahčene. Košeľu skúste skombinovať s koženou či filtrovanou sukňou. Pokojne takto môžete ísť do práce, alebo naopak zájsť na večerný kokteil.

splendid

Košeľa + široké nohavice
Pyžamový štýle je momentálne takisto trendy. Pokiaľ sa však necítite na pyžamový look v práci, skúste outfit oživiť výraznými širokými nohavicami v kontrastnej farbe. Môžu to pokojne byť aj cullotes ale aj dlhé nohavice, ktoré pripomínajú sukňu. Budete pôsobiť veľmi štýlovo a zároveň elegantne.

j.crew

Foto: Net-A-Porter (F.R.S.,Ganni, Splendid, J.Crew)

    2906

    Súvisiace články