Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. október 2016

Punk is not dead

Každý už aspoň raz zažil ten pocit, kedy mal chuť zo seba zhodiť formálne sako či luxusné lodičky a natiahnuť na seba kožené nohavice či károvanú košeľu. Tak ako samotná hudba, punkový štýl v móde je oslobodzujúci, nespútaný a navyše zábavný.

Punk is not dead

Každý už aspoň raz zažil ten pocit, kedy mal chuť zo seba zhodiť formálne sako či luxusné lodičky a natiahnuť na seba kožené nohavice či károvanú košeľu. Tak ako samotná hudba, punkový štýl v móde je oslobodzujúci, nespútaný a navyše zábavný. Objavte s nami tie najlepšie kúsky pre váš outfit inšpirovaný punkom.

Stačia vám pritom klasické kúsky ako kožená bunda, džínsová sukňa či aktuálny zamat. Outfit doplňte o klobúk, tartanový vzor na košeliach či topánkach, no nezabudnite ani na poriadnu dávku retiazok. Nápisy, pruhy, flitre, zvieracie vzory, to všetko tu má svoje miesto. Pokiaľ sa rozhodnete pre punkový nádych, siahnuť môžete aj po chokeroch. Biker boots a topánky s platformou sú v tomto prípade must!

Punkové prvky kombinujte s modernými, aktuálnymi kúskami, ktoré im uberú na tvrdosti. Kožené bundy či džínsovinu doplňte výšivkami, alebo jednoducho pridajte čipku.

Foto: instagram.com, farfetch.com, ASOS, TOPSHOP (R13, Area di Barbara, ASOS, Charlotte Olympia, Dsquared2, Jean-Paul Gaultier, Maison Michel, Maya Bar, Philip Plein, Saint Laurent, Saint Laurent, TOPSHOP, TOPSHOP, TOPSHOP, TOPSHOP, TOPSHOP)

    2712

    Súvisiace články