Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. apríl 2014

Netradičná svadba v štýle preppy

Návrhári americkej značky GANT sa rozhodli v tejto sezóne vniesť do svojej kolekcie nádych lásky. Vytvorili preto jedinečné kúsky inšpirované letnou preppy svadbou.

Netradičná svadba v štýle preppy

29.4.2014

Návrhári americkej značky GANT sa rozhodli v tejto sezóne vniesť do svojej kolekcie nádych lásky. Vytvorili preto jedinečné kúsky inšpirované letnou preppy svadbou. Ikona tohto štýlu prináša variácie dlhých a elegantných šiat určených na deň D, ale aj šik oblečenie na ďalší deň.

 gant_svadba14_hlavna


Tradícia amerického ležérneho oblečenia sa spája s európskym štýlom, vďaka čomu je obohatené o svieži, aktualizovaný vzhľad. Svadobčania by mali voliť ľahké letné tkaniny, ktorých osobitosť podčiarkujú farebné kontrasty. Dámy môžu kombinovať dobre padnúce saká, univerzitnú potlač a „malé modré" šaty s množstvom doplnkov. Mužom sa zasa hodia svetlé nohavice a vzorované košele, pričom celý outfit sa doplní pestrou kravatou a ľanovým blejzrom.

gant_svadba14_01 gant_svadba14_02

Čipka je v tejto sezóne nutnosťou a farby odtieňov smotanovej a šampanskej spolu s akvarelovými pastelmi vytvárajú želané farebné kontrasty. Držte sa hesla „menej je viac" a zvoľte na letný obed s priateľmi iba jednoduché a ľahké čipkované šaty. Ak chcete byť kreatívnejšia, nenútenú eleganciu dosiahnete aj kombináciou svetlej čipkovanej sukne a halenky tmavej farby.

gant_svadba14_03 gant_svadba14_04

V dámskej kolekcii je zrejmý vplyv pánskeho oblečenia, a to v kombinácii štíhlej siluety šiat či nohavíc s voľnejšími bundami, či už ide o bomber s kvetinovou vzorkou alebo o koženú motorkársku bundičku. Ak radi experimentujete, určite ju vyskúšajte doladiť elegantnejšou sukňou kontrastnej farby, vďaka čomu docielite dokonalý chic look. A nezabudnite na detaily, ako je malá kabelka pastelovej farby a sandáliky na opätku v čiernej či tmavomodrej.

gant_svadba14_05 gant_svadba14_06

Návrhári oživujú kolekciu použitím hodvábu a abstraktných potlačí. Siahnite napríklad po šortkách s vysokým pásom. Štýlový vzor art deco jednoducho zladíte s klasickou bielou košeľou, doplňte celý outfit čiernym či tmavomodrým opaskom a kabelkou v rovnakej farbe. To je recept na dokonalú harmóniu farieb a vzorov!

gant_svadba14_07 gant_svadba14_08

zdroj: GANT

 

    5645

    Súvisiace články