Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. august 2013

Jeseň 2013 podľa s.Oliver

Jesenná kolekcia značky s.Oliver odzrkadľuje najnovšie trendy zo svetových prehliadkových mól.Obdobie kvitnúcich kvetov sa príchodom jesene vôbec nekončí, naopak, "voňavé" rastlinné motívy spríjemnia aj jesenné oblečenie. V kolekciách s.Oliver nájdete kvety najmä na maxi šáloch či šatkách.

Jeseň 2013 podľa s.Oliver

30.8.2013

Jesenná kolekcia značky s.Oliver odzrkadľuje najnovšie trendy zo svetových prehliadkových mól.

Soliver_jesen13_01
Obdobie kvitnúcich kvetov sa príchodom jesene vôbec nekončí, naopak, "voňavé" rastlinné motívy spríjemnia aj jesenné oblečenie. V kolekciách s.Oliver nájdete kvety najmä na maxi šáloch či šatkách. Z farieb sa dostávajú do popredia teplé tóny hnedej a červenej.

Soliver_jesen13_02
Vojenská zelená, krátke kabátiky, bundy a cargo nohavice charakterizujú trend Military. Dámske kúsky v tomto štýle dokonale vyniknú v kombinácií s bielou, čiernou alebo dokonca oranžovou farbou. V auguste môžete pokojne skombinovať tmavozelené nohavice so žltou blúzkou. Styling oživí výrazný doplnok, ženskosť mu dodajú topánky na vysokom podpätku, ešte drsnejší nádych zase vybíjaná kabelka. Do pánskeho šatníka si zasa nezabudnite zaobstarať aj kúsok s typickým vojenským maskovacím motívom.

Soliver_jesen13_03
Zvieracie motívy sa opäť vracajú! Koniec leta a začiatok jesene môžete privítať v africkom štýle. Šatníkom bude kraľovať leopard či zebra. Motívy fauny sa objavujú takisto na doplnkoch. Večerné šaty doplňte náhrdelníkom so zvieracím vzorom, džínsovú bundu zase zvýraznite zaujímavým šálom.

text: Lenka Krnáčová
foto: s.Oliver



 

    5207

    Súvisiace články