Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 21. január 2013

OUTFIT DŇA Natalia Vodianova

Supermodelka Natalia Vodianova stavila pri návšteve prehliadky Haute Couture kolekcie značky Dior na jednoduchosť čierneho kostýmu s dvojradovým zapínaním, zvýraznenú osím pásom, príznačným práve pre tento módny dom. Práve tento prvok dodáva monochromatickému outfitu veľkú dávku elegancie a šarmu.Šaty podobného kostýmového strihu, ale tentoraz v bielej farbe, zvolila pri rovnakej príležitosti aj príťažlivá Laetitia Casta.

OUTFIT DŇA Natalia Vodianova

21.1.2013

Supermodelka Natalia Vodianova stavila pri návšteve prehliadky Haute Couture kolekcie značky Dior na jednoduchosť čierneho kostýmu s dvojradovým zapínaním, zvýraznenú osím pásom, príznačným práve pre tento módny dom. Práve tento prvok dodáva monochromatickému outfitu veľkú dávku elegancie a šarmu.

Outfit_Vodnianova_01

Šaty podobného kostýmového strihu, ale tentoraz v bielej farbe, zvolila pri rovnakej príležitosti aj príťažlivá Laetitia Casta. Tá svoje oblečenie doplnila drobným klobúčikom so sieťkou cez tvár, takzvaným fascinátorom, a výrazným rúžom, čo jej outfitu dodalo dramatický vzhľad. Ktorá sa vám páči viac?

Outfit_Casta_02
foto: Rex Features


 

    3493

    Súvisiace články