Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 17. apríl 2019

Módny maratón na EUROVEA FASHION FORWARD

Atmosféra ako zo svetových Týždňov módy anajnovšie kolekcie domácich dizajnérov aj globálnych značiek. Toto všetko priniesla Eurovea Fashion Forward, ktorá sa konala od 9.

Módny maratón na EUROVEA FASHION FORWARD

Atmosféra ako zo svetových Týždňov módy a najnovšie kolekcie domácich dizajnérov aj globálnych značiek. Toto všetko priniesla Eurovea Fashion Forward, ktorá sa konala od 9. do 12.apríla v historickej budove Skladu 7 pri EUROVEA.

Počas 4 dní si mohli diváci pozrieť najnovšie kolekcie prestížnych značiek, ktoré sú dostupné v nákupnom centre EUROVEA, ale aj domácich dizajnérov. Medzi nimi napríklad Luisa Spagnoli, BCBGMAXAZRIA, Pinko či módneho domu Alizé. Okrem toho sa na móle objavila tvorba začínajúcich dizajnérok z VŠVU, aj etablovaných značiek ako Michaela Ľuptáková či Jankiv Siblings. Kolekcie predviedli aktuálne finalistky Miss Slovensko 2019.

Luisa Spagnoli

Po značke Louisa Spagnoli siaha každá žena, ktorá sa chce cítiť ako skutočná dáma. Pomôžu jej v tom hravé kvetinové potlače v kombinácii s elegantnými strihmi, luxusnými materiálmi a sofistikovanými detailmi. Pridajte k tomu oversized farebné klobúky a letný šatník máte vybavený.

Michaela Ľuptáková

Kolekcia s názvom 99 predstavila hravú, modernú víziu letného šatníka. Dizajnérka ho postavila na minimalistických strihoch a jemných, splývavých látkach, ktoré dokonale zvýrazňovali postavy modeliek. Farebná paleta sa pohybovala na úrovni neutrálnych tónov, no zablúdila aj medzi výrazné odtiene modrej či červenej.

Alizé

Módny dom Alizé je medzi milovníkmi módy populárnou nákupnou destináciou luxusných svetových značiek, medzi ktorými nájdete také mená ako Vivienne Westwood, Versace či Isabel Marant. Presne tieto a ďalšie značky sa objavili aj na móle a poskytli nám dokonalý prierez aktuálnymi trendami. Našli sa medzi nimi logá, športová estetika, ale aj elegantné saká či šaty.

Všetky kolekcie si môžete pozrieť tu.

Foto: EUROVEA FASHION FORWARD

1344

Súvisiace články