Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 4. marec 2016

POZVÁNKA: Chateau Fashion Night by Miss Slovensko 2016

V maďarskej dedinke Öttevény, neďaleko slovenských hraníc, v nádhernom prostredí kaštieľa Chateau Földváry sa v sobotu 12. marca bude konať nezabudnuteľná Fashion Night, ktorá sa organizuje v spolupráci s Miss Slovensko 2016.

POZVÁNKA: Chateau Fashion Night by Miss Slovensko 2016

V maďarskej dedinke Öttevény, neďaleko slovenských hraníc, v nádhernom prostredí kaštieľa Chateau Földváry sa v sobotu 12. marca bude konať nezabudnuteľná Fashion Night, ktorá sa organizuje v spolupráci s Miss Slovensko 2016. Nenechajte si ujsť veľkolepú módnu šou so skvelým programom a chutným cateringom!

Predstavia sa vám očarujúce finalistky Miss Slovensko 2016 v modeloch našich najlepších módnych dizajnérov ako je Boris Hanečka, Izabela Komjati, Ľubica Cintulová, Michael Kováčik, Michaela Ľuptáková, Róbert Bartolen, WTF?! či Zlatica Hujbertová. Skvelú šou predvedie spevácke duo TWiiNS. Môžete sa tešiť aj na charizmatického Thomasa Puskailera, šarmantnú Mambu Dashu, či tanečnú show RDS Company by Riverpark Dance School. O zábavu sa postará DJ Billy Hollywood so svojou párty a DJ Tager. Celým večerom vás bude sprevádzať očarujúca Veronika Ostrihoňová. Okrem úžasného programu na vás čaká výborné jedlo, ešte lepšia atmosféra a veľa ďalších prekvapení. Výťažok z predaja pôjde na podporu detí trpiacich ochorením HIV pod záštitou nadácie Daniela Hantuchova Foundation.

zdroj: Chateau Földváry

    2756

    Súvisiace články