Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 8. október 2015

Replay na Unique Fashion Week

Pražský Unique Fashion Week je jeden z najúspešnejších módnych projektov, ktorý podporuje mladých módných návrhárov, študentov vysokých škôl a prináša tiež inšpirácie zo zahraničia a od prestížnych celosvetovo uznávaných značiek.V septembri sa konal už piaty ročník tohto podujatia a jednou z prehliadok, ktorú sme v rámci neho navštívili bola show značky Replay. Prehliadka v noblesnýchpriestoroch Talianskeho veľvyslanectva predstavila modely z dámskej aj pánskej kolekcie jeseň-zima 2015/2016.

Replay na Unique Fashion Week

7.10.2015

Pražský Unique Fashion Week je jeden z najúspešnejších módnych projektov, ktorý podporuje mladých módných návrhárov, študentov vysokých škôl a prináša tiež inšpirácie zo zahraničia a od prestížnych celosvetovo uznávaných značiek.

172-UFW_5144

V septembri sa konal už piaty ročník tohto podujatia a jednou z prehliadok, ktorú sme v rámci neho navštívili bola show značky Replay. Prehliadka v noblesných priestoroch Talianskeho veľvyslanectva predstavila modely z dámskej aj pánskej kolekcie jeseň-zima 2015/2016. Ikonická koža a spraná dzínsovina, trendové metalické odlesky alebo kamo... Prehliadka uspokojila všetkých fanúšikov talianskeho brandu.

172-UFW_5059
Z radov známych osobností si novú kolekciu prišli pozrieť napríklad Kateřina Sokolová, Zuzana Stráská, Renata Langmannová alebo Aneta Vignerová, ktoré značku podporili aj pri výbere svojho outfitu.



172-UFW_5465

Jednou z predvádzajúcich modeliek bola už tradične bývalá Miss ČR Kateřina Průšová.



pripravila: Jana Zajasenská
foto: Unique fashion Week

4790

Súvisiace články