Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 13. máj 2015

I. exkluzívna charitatívna fashion show

Móda od domácich tvorcov i francúzskych značiek, program doplnený tanečnými a speváckymi vystúpeniami s hviezdou večera Darou Rolins, veľká detská show a charitatívna dražba. To všetko si pre hostí pripravil tím butiku V&E Fashion.

I. exkluzívna charitatívna fashion show

13. 5. 2015

Móda od domácich tvorcov i francúzskych značiek, program doplnený tanečnými a speváckymi vystúpeniami s hviezdou večera Darou Rolins, veľká detská show a charitatívna dražba. To všetko si pre hostí pripravil tím butiku V&E Fashion. V piatok 24. apríla sa konala ich I. exkluzívna charitatívna fashion show.

DSC_2190_hlavna
Po privítaní hostí moderátorom večera Leošom Marešom a vystúpení slovenského speváka známeho pod pseudonymom Andrew May, odštartovala v Kursalóne v Trenčianskych Tepliciach prvá módna show. Prehliadku novej kolekcie francúzskej značky Exaltation Paris jar/leto 2015 otvorila herečka a ambasádorka butiku V&E Fashion, Danica Jurčová. Kolekcii biznis a letných šiat dodali pravý parížsky šmrnc skvelo doladené klobúky.

DSC_2264a
DSC_4172a
DSC_4271a
Ako druhú prehliadku uviedol Leoš kolekciu českej maliarky Aleny Cikovej, ktorá svoje obrazy prenáša na látky a tvorí tak výnimočné a farebné modely.

DSC_2368b
DSC_2372b
Fanúšikovia módy si následne pozreli novú kolekciu z dielne V&E Fashion – Corme, určenú pre mamičky a dcérky. Táto kolekcia vznikla s cieľom potešiť dievčatká a umožniť im mať rovnaké šaty ako majú ich mamičky. Kolekcia obsahuje najmä krásne farebné a vzdušné letné modely, ale môžno tu nájsť aj spoločenské šaty či dokonca svadobné šaty pre nevesty a družičky. Prehliadku si malé modelky užili do poslednej sekundy. Čerešničkou bol výstup dievčatiek v rôznych jednofarebých dolly sukničkách v sprievode Danice Jurčovej. Okrem tváre butiku si catwalk vyskúšali aj celebritné mamičky a ich dcérky: Karin Haydu s Vaneskou, Andrea Karnasová s Lujzou, Zuzana Vačková s Maruškou, Júlia Horváthová s Hankou. Okrem predvedených modelov si môžete v butiku V&E Fashion nechať pre seba a svoju dcéru navrhnúť úplne jedinečný model podľa vlastných predstáv.

collage_deti_3
collage_deti_4

Posledná prehliadka predstavila kolekciu spoločenských šiat Glamorize, ktorá tiež vznikla vďaka tímu V&E Fashion. Tieto modely boli doplnené kožušinkami Bortolami Collection, ktoré im dodali ešte elegantnejší a luxusnejší nádych. V rámci tejto prehliadky boli odprezentované aj špeciálne krátke šaty Bandage dress.

collageG1
collageG2DSC_5386G
DSC_5411G
Medzi módnymi vstupmi si diváci mohli vychutnať spevácke vystúpenia dua Twiins, pričom diavčatá tu dokonca pokrstili svoj nový singel Sagapo. Krstnou mamou sa nestal nik iný, ako pop diva Dara Rolins. Show osviežila aj tanečná skupina Jumbo Chicks.

Celý večer divákov zabával Leoš Mareš a zhostil sa aj role licitátora, keďže táto akcia nebola len o móde, ale aj o pomoci. Výťažok zo vstupného a z dražby putoval na konto občianskeho združenia Svetielko Nádeje. Leošovi sa podarilo vydražiť hokejový dres brankára Čiliaka s podpismi slovenskej reprezentácie, dres od Slovenského cyklistického zväzu s podpisom Petra Sagana, dva obrazy maliarky Aleny Cikovej a hlavne svadobné a družičkovské šaty V&E Fashion. Leoš ako správny filantrop prispel do dražby oblekom, ktorý mal počas moderovania na sebe. Ten nakoniec vydražil za 600 eur a tak neváhal, vyzliekol si ho a vymenil za oblečenie jeho nového majiteľa ☺

DSC_2545
DSC_2529
DSC_2583

Celkovo sa podarilo vyzbierať až 7 800 eur a šek s touto sumou odovzdali priamo predsedovi onkologického centra Svetielko nádeje.

DSC_2745

Tím V&E Fashion ďakuje všetkým za účasť a pomoc a teší sa na ďalšiu podobnú akciu, ktorú pre zákazníčky určite čoskoro pripraví. Zatiaľ ich môžete navštíviť v butiku V&E Fashion na Laurínskej 18 v Bratislave.

zdroj: V&E fashion

 

    6637

    Súvisiace články