Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 7. máj 2015

Výnimočná londýnska show… Boli sme pri tom!

Nádherné priestory londýnskeho hotela Savoy, spevácke vystúpenie Palomy Faith, držiteľky ceny Brit Award a jedinečná možnosť byť medzi prvými, kto si pozrie najnovšiu kolekciu určenú na sezónu jeseň-zima 2015/2016. To si pre tri slovenské redakcie pripravila streetová značka F&F.

Výnimočná londýnska show… Boli sme pri tom!

5.5.2015

Nádherné priestory londýnskeho hotela Savoy, spevácke vystúpenie Palomy Faith, držiteľky ceny Brit Award a jedinečná možnosť byť medzi prvými, kto si pozrie najnovšiu kolekciu určenú na sezónu jeseň-zima 2015/2016. To si pre tri slovenské redakcie pripravila streetová značka F&F. Bolo nám cťou byť medzi vybranými.

Jesenné kolekcie módnych domov a značiek zaradených do kategórie high fashion sme mali možnosť v premiére vidieť už na prelome februára a marca na týždňoch módy v metropolách ako Paríž, Miláno, Londýn a New York. Postupne ale prichádza čas, aby nám svoju produkciu a schopnosť odpovedať na aktuálne trendy predviedli aj dostupné streetové značky.

FF_A-W_1RS4517
FF_A-W_119
FF_A-W_142

Podľa F&F bude v jeseni pretrvávať sentimentálna nálada s prvkami módy 70. rokov. Zohrievať náš budú úpletové roláky, patchworkové kožuchy a kraľovať medzi materiálmi bude semiš. Jeseň prinesie rôzne jeho podoby a využitie. Sezóna bude mať príchuť lesného ovocia okoreneného šteklivou škoricou. Práve tieto odtiene sme pozorovali vo farebnej palete kolekcie.

FF_A-W_048
look_1

Novú kolekciu nám, spolu s ďalšími vybranými novinármi z celej Európy predstavila značka v honosných priestoroch londýnskeho hotela Savoy. Po minuloročnej obrovskej show v legendárnom Somerset House, s pohyblivým mólom a viac ako 500 divákmi, bola táto salónna prehliadka veľmi príjemným prekvapením. Predzvesťou delikátneho podujatia, v ktorom sa prelína móda a kultúra bolo absolútne ohromujúce úvodné vystúpenie speváčky Palomy Faith, tohtoročnej držiteľky ceny Brit Award, počas ktorého nám naskakovali zimomriavky.

FF_A-W_008

K ďalším osobnostiam britského spoločenského života, ktoré prišli značku F&F podporiť sa zaradilo niekoľko známych celebrít: speváčka Sarah Harding z dievčenskej, dnes už neexistujúcej skupiny Girls Aloud, jej mladšia kolegyňa Vanessa White, ktorej kariéru podobne odštartovala dievčenská kapela, v jej prípade The Saturdays. Okrem kariérneho rozbehu majú tieto dve divy zjavne podobný aj vkus. Na prehliadke sa totiž objavili v rovnakých bielych overaloch. Toto faux-pas však obe prešli s úsmevom na tvári. Dorazil aj televízny a rozhlasový moderátor Mark Wright, anglická modelka a herečka Georgia May Foote i slovenská topmodelka z agentúry Elite, Linda Nývltová. Tá hneď na druhý deň fotila v novej kolekcii F&F fotostory.

IMG_2443
Určite sa je prečo na september, kedy sa dostane kolekcia do predaja tešiť. Tu je výber našich obľúbených lookov:

look_2
look_3
look_4

pripravila: redakcia

 

    3978

    Súvisiace články