Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 9. august 2021

Outfitová inšpirácia podľa Rosie Huntington-Whiteley

Rosie patrí k najštýlovejším ženám súčasnsti. Jej štýl pritom vôbec nie je založený na trendoch a drahých dizajnérskych kúskoch, ale na nadčasovosti a kvalite.

Outfitová inšpirácia podľa Rosie Huntington-Whiteley
Rosie patrí k najštýlovejším ženám súčasnsti. Jej štýl pritom vôbec nie je založený na trendoch a drahých dizajnérskych kúskoch, ale na nadčasovosti a kvalite.

Outfity tak vždy vyzerajú chic a žensky, pričom je veľmi jednoduché ich vytvoriť z kúskov, ktoré už pravdepodobne doma máte.

Minišaty & košeľa

Túto sezónu síce obľúbené mini šaty a sukne, avšak model, s ktorého dĺžkou sa dokážete stotožniť dlhodobo má vo vašom šatníku miesto. Klasické, jednoduché šaty v základnom strihu sa dajú skvelo skombinovať s oversized košeľou, ktorá môže poslúžiť ako vrchná vrstva počas chladnejších rán a večerov. Táto kombinácia krásne vynikne v čierno-bielej, ale nemusíte sa báť ani zaujímavých farebných kombinácii. Najelegantnejšie však pôsobia outfity tón v tóne alebo v neutrálnych farbách.

@rosiehw

Pyžamový set

Jeden pyžamový set, ktorý sa hodí na množstvo príležitosti by mal mať doma každý. Či už zvolíte šortky a košeľu alebo nohavice a košeľu, siahnite po takom dizajne, ktorý je jednoduchý a efektný. Pokojne takto môžete ísť do práce, na obed s kamarátkou alebo na drink s partnerom. Hodí sa do dovolenkovej atmosféry, ale aj do každodenného života.

rosiehw3@rosiehw

Kimono & šortky

Ďalšie dva nadčasové kúsky, ktoré Rosie efektne prepojila sú šortky a kimono. Táto kombinácia musí pozostávať z perfektne padnúcich modelov, ktoré skvelo zvýraznia vašu postavu. Spod kimona môžete nechať vykúkať zaujímavú braletku alebo crop top. Ideálnym materiálom na túto kombináciu je ľan, ktorý je na leto viac ako ideálny. Experimentovať však môžete napríklad aj s hodvábom či saténom. Rosie opäť stavila na nesmrteľnú čierno-bielu, avšak vyskúšať môžete aj rôzne farby a kombinácie vzorov.

rosiehw4@rosiehw

All White

Nič nepôsobí tak čisto, elegantne a zároveň luxusne ako celý biely outfit. Nepotrebujete pritom vôbec drahé kúsky, stačí prepojiť nadčasové, jednoduché modely a výsledok bude efektný. Či už stavíte na zaujímavé šaty alebo prepojíte šortky s blúzkou či čokoľvek iné, dajte si záležať na výbere jednotlivých kúskov. Mala by z nich citeľná kvalita a precízne spracovanie, ktoré celý efekt ešte väčšmi podčiarknu. V prípade, že nepreferujete biele doplnky, siahnite po prírodných tónoch hnedej či béžovej.

rosiehw2@rosiehw

Široké nohavice & košeľa

Jedna z najobľúbenejších kombinácií tohto leta je bezpochyby spojenie širokých nohavíc a oversized košele. Tieto dva klasické kúsky na každom a pri každej príležitosti pôsobia elegantne, avšak dostatočne ležérne. Využijete ich preto na rôzne spôsoby, od pracovného outfitu až po koktejlový. Rosie v tomto prípade stavila na spojenie bielych nohavíc a béžovej košele, čo v konečnom dôsledku pôsobí veľmi príjemne a chic.

rosiehw@rosiehw

Foto: Instagram (@rosiehw)

947

Súvisiace články