Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 28. júl 2021

Fashion Talk so Zeou

Alžbeta Ferencová, ktorú môžete poznať aj pod umeleckým menom Zea, jednoznačne patrí k najštýlovejším ženám v našich končinách. Jej štýl je založený na ležérnej elegancii a nadčasovosti, avšak svoje outfity vždy vytvára s ľahkosťou a kreativitou, čím sa jednoducho odlíši.

Fashion Talk so Zeou

Alžbeta Ferencová, ktorú môžete poznať aj pod umeleckým menom Zea, jednoznačne patrí k najštýlovejším ženám v našich končinách. Jej štýl je založený na ležérnej elegancii a nadčasovosti, avšak svoje outfity vždy vytvára s ľahkosťou a kreativitou, čím sa jednoducho odlíši. Opýtali sme sa jej, čo sú jej must-have letné kúsky, aká je jej najväčšie módna investícia a ako najradšej nakupuje.

Ako by si opísala svoj štýl? 

Môj štýl sa počas rokov mení, ale jedna vec ostáva nemenná - snažím sa, aby všetky moje kúsky boli vždy kombinovateľné. Okrem toho nepreferujem výrazné farby. Môj šatník momentálne tvoria classy kúsky a mix streetwearu.

Čo je tvoj must-have kúsok pre túto sezónu?

Môj must-have kúsok nielen pre túto sezónu je baloňák - trenchoat navždy, forever and ever. Okrem toho tiež ľanová oversized košeľa a nohavice.

Čo je tvoja dosiaľ najväčšia investícia v šatníku?

Burberry trenchcoat, po ktorom som túžila veľmi dlho.

DSC 5676

Akú kúpu najviac ľutuješ?

Asi ani žiadnu. Ja sa naozaj snažím nakupovať správne a vyhýbať sa nakupovaniu zbytočností, takže nemám nejakú kúpu, ktorú by som veľmi ľutovala.

Nakupuješ skôr online alebo radšej v kamenných predajniach?

Už asi dva roky nakupujem len online, v Česku najmä cez Zalando a konečne sa tam dá nakupovať aj zo Slovenska. Musím sa však priznať, že svoj prvý nákup oblečenia online som urobila vo svojich 27 rokoch.

Je nejaký aktuálny trend, ktorému si neprišla na chuť a naopak taký, ktorý si ťa skutočne získal?

Najviac ma zaujal a potešil návrat zvonových nohavíc s vysokým pásom. Tiež sa mi páčia rôzne sety. Na chuť som ešte stále neprišla cyklistickým šortkám.

DSC 6250 Edit

Čo ti najviac vyhovuje na platforme Zalando?

Ak raz prídete na to, aké ľahké je nakupovať na Zalande, už nebudete chcieť nakupovať inde. Baví ma možnosť filtrov, kde si zadáte veľkosť, farbu, materiál a vyberáte si skutočne len podľa svojich preferencií. Najviac sa mi však páči udržateľná móda, kde máte pokope všetky udržateľné značky a nakupovanie je hneď krajšie. Takisto tam vždy nájdem nejaké inšpiratívne looky iných ľudí a keď je nejaký kúsok vypredaný Zalando vám vždy navhrne podobné modely.

Tvoj tip na nákup zo Zalando?

Za mňa určite značka Carhartt Wip pre ženy aj mužov, Levi’s a hlavne udržateľné kúsky, dizajnérska sekcia a značky ako Alberta Ferretti, MM6 Maison Margiela, Samsøe Samsøe.

Foto: Zalando

1089

Súvisiace články