Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 22. júl 2021

Fashion Talk s Naty Kerny

Natália Körnerová známa ako @natykerny na Instagrame, je jednou z našich najobľúbenejších módnych ikon. Nech má na seba čokoľvek, vždy to dokáže nosiť s ľahkosťou a prirodzenosťou.

Fashion Talk s Naty Kerny

Natália Körnerová známa ako @natykerny na Instagrame, je jednou z našich najobľúbenejších módnych ikon. Nech má na seba čokoľvek, vždy to dokáže nosiť s ľahkosťou a prirodzenosťou. Pri príležitosti uvedenia online platformy Zalando na slovenský trh, sme sa s ňou preto museli porozprávať o tom, na akých trendoch momentálne fičí a čo je jej vysnívaným kúskom.

Ako by si opísala svoj štýl?

Definovala by som ho ako štýl ovplyvnený náladou a príležitosťou. Som človek, ktorý rád skúša všetko a neupína sa len na jednu danú vec alebo štýl. O to náročnejšie je nakupovanie lebo sa mi páči veľmi veľa vecí a nato, aby dobre vyzerali v celku musím mať v danom štýle aj zvyšok outfitu. Ale ak by som mala vybrať len jeden štýl, ktorý by som mohla nosiť do konca života, tak by to bol farebne monotónna jednoduchosť. Obyčajné, dobre padnúce kúsky z kvalitného materiálu.

Čo je tvoj must-have kúsok pre túto sezónu?

Ľanové šaty, ľan je aj môj obľúbený letný materiál. Môžem ich nosiť každý deň a vyzerám a cítim sa krásna a ich vzdušnosť mi dáva pocit nespútanosti.

DSC 5504

Čo je tvoja dosiaľ najväčšia investícia v šatníku?

Kabelky a šperky, do tých sa nebojím investovať. Dodajú aj nudnému outfitu život.

Akú kúpu najviac ľutuješ?

Kúpu sezónnej kabelky. Určite to poznáte, príde nová sezóna a všetci túžia po rovnakej Bottege Padded Cassette, Gucci Marmont alebo Louis Vuitton Multi Pochette, najprv sa tvária, že je to všade nedostupné a nezohnatelné a potom ju má každý a stratí výnimočnosť. Aj ja som sa nechala párkrát zlákať marketingom a po chvíľke som sa cítila veľmi basic. Mám rada, ak si zo značiek vyberiem niečo, čo nie je až také obľúbené, ale viac si kabelku vážim a dodáva mi pocit výnimočnosti. Preto mám rada aj nakupovanie vintage kúskov lebo viem, že ich až tak veľa ľudí nemá.

Nakupuješ skôr online alebo radšej v kamenných predajniach?

50:50 obe majú svoje výhody. A obe ma bavia rovnako.

Aký je tvoj vysnívaný kúsok?

Hodinky Cartier Crush, ak sa mi tie podarí získať, pokojne budem chodiť do konca života v rovnakom outfite ako Johny Bravo.

DSC 6173 Edit

Akému aktuálnemu trendu si neprišla na chuť a naopak ktorý si ťa skutočne získal?

Najviac sa teším návratu športovej módy 80 rokov, akú reprezentovala Princezná Diana, to je niečo čo mi veľmi sedí a cítim sa v tom perfektne ale rovnako som rada, že nevrátili vlasové trendy z tohto obdobia. A aktuálny trend ktorému som neprišla na chuť sú určite tričká s veľkými nápismi na hrudi, či nápisy na nohaviciach a šľapkách.

Čo ti najviac vyhovuje na platforme Zalando?

Naozaj tam nájdeš to, čo potrebuješ. Zalando združuje veľa značiek a nemusíš si objednávať z viacerých eshopov. Od iných sa odlišuje veľkým výberom udržateľných značiek a filozofiou, ktorá mi je veľmi blízka. Podporujú odlišnosť a kampaňami šíria osvetu k viacerým aktuálnym problematickým témam.

Tvoj tip na nákup zo Zalando?

Všetky moje úlovky a tipy dávam vždy na Instagram, objavila som tam veľa krásnych značiek ako napríklad Cult Gaia alebo Sandro, na ktoré treba určite mrknúť.

Foto: Zalando

1592

Súvisiace články