Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 21. júl 2021

Vetements spúšťa nový projekt

“Nová značka prichádza!” Oznámili Vetements prostredníctvom svojich sociálnych sietí ešte v júni. Odhalenie nového, tajného projektu sa už blíži, viac sa dozvieme 22.júla.

Vetements spúšťa nový projekt

“Nová značka prichádza!” Oznámili Vetements prostredníctvom svojich sociálnych sietí ešte v júni. Odhalenie nového, tajného projektu sa už blíži, viac sa dozvieme 22.júla. Čo však od tohto projektu môžeme očakávať?

@vetements

Zakladatelia značky Vetements sa pustili do experimentálnej tvorby, ktorú nazvali multidimenzionálnou platformou pre mladé talenty, ktorá by mala slúžiť ako inkubátor. Tento projekt bude realizovaný v rámci Gvasalia Family Foundation a pravdepodobne bude mať isté charitatívne črty. Poskytnúť by mal finančnú, ale aj biznisovú a kreatívnu podporu mladým talentom. “Má to byť priestor na podporu vlastnej identity a estetiky značky bez toho, aby cítili tlak zo strany priemyslu, trendov, a bez toho, aby museli predať svoju dušu diablom,” vyjadrila sa značka Vetements.

vetements@vetements

Prvým krokom v odhalení fungovania nového projektu bude premiéra novej značky, ktorú nám predstavia už 22.júla. Bude to značka, ktorá je vytvorená pre všetky pohlavia, ale je inšpriovaná tradičným mužským, krajčírskym umením. Nemáme čakať žiadne logá, ale výrazne rozoznateľnú estetiku, niečo, čo zatiaľ neexistuje, ale vieme, že to potrebujeme. “Značka zajtrajška, inšpirovaná včerajškom. Značka, ktorá nosí niečo staré, nové, niečo požičané a modré,” hovorí značka.

Nová značka zažije oficiálnu premiéru počas Paris Fashion Week a prvá kolekcia je pomenovaná XXX. Zatiaľ teda nepoznáme viac detailov, či pôjde o módnu prehliadku alebo prezentáciu, dokonca ani to, aké kúsky budú kolekciu tvoriť. Všetko však bude predstavené na sociálnych sieťach Vetements už 22.júla o 19.30!

Foto: Vetements, Instagram

1006

Súvisiace články