Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 14. júl 2021

Fashion Talk s Jasmínou Taty

Módny svet sa neustále vyvíja a s nim aj spôsob, akým nakupujeme. Zatiaľ čo kedysi sme milovali nákupy v nákupných centrách či na obchodných uličkách, dnes väčšina z nás uprednostňuje nákupy online.

Fashion Talk s Jasmínou Taty

Módny svet sa neustále vyvíja a s nim aj spôsob, akým nakupujeme. Zatiaľ čo kedysi sme milovali nákupy v nákupných centrách či na obchodných uličkách, dnes väčšina z nás uprednostňuje nákupy online. Podobne je na tom aj Jasmína Taty, s ktorou sme prehodili pár slov pri príležitosti uvedenia módneho e-shopu Zalando na slovenský trh.

Ako by si opísala svoj štýl?

Nepremýšľala som nad tým, čo presne vystihuje môj štýl, ale keď sa nad tým zamyslím, mám rada farebné kúsky, ale aj neutrálne béžové, medené a zemité farby. Obľubujem tiež čierno-bielu kombináciu. Rada nosím saká, košele aj šaty, ale všetko viac-menej závisí na mojej nálade.

Čo je tvojim must-have kúskom pre túto sezónu?

Musím sa priznať, že to nie je žiaden aktuálny trend, ale klasické kúsky, ktoré nikdy nevýjdu z módy, napríklad pánska biela košeľa, sako a nejaké jednofarebné šaty.

Čo je tvoja dosiaľ najväčšia investícia v šatníku?

Myslím, že kožená bunda Blood Luster od Saint Laurent.

A akú kúpu najviac ľutuješ?

Givenchy šľapky, najnepohodlnejšie šľapky, aké som kedy mala. Otlaky a odreniny ako z týchto topánok som zatiaľ ešte nikdy nemala.

IMG 4376

Nakupuješ skôr online alebo radšej v kamenných predajniach?

Ešte kým som nemala deti, milovala som chodiť do obchodov skúšať si veci a všetko okolo toho. Teraz som rada, keď si večer v pokoji otvorím web a lústrujem.

Máš nejaký vysnívaný kúsok?

Práve teraz si robím zálusk na Saint Laurent Opyum Heels. Ale úplne najviac vysnívaná je klasická Chanel kabelka.

Je nejaký aktuálne trend, ktorému si neprišla na chuť a naopak taký, ktorý si ťa skutočne získal?

Nie je žiaden aktuálny trend, ktorý sa mi vyslovene nepáči, skôr sa mi niektoré nepáčia na mne, napríklad rybárske klobúky, ktoré sú dnes také populárne. Keď si ho nasadím na hlavu ja, tak mi nie je vidieť do tváre, kvôli mojim vlasom. Čo si ma naopak veľmi získalo sú farebné midi šaty na ramienka.

DSC 5858

Čo ti najviac vyhovuje na platforme Zalando?

Na Zalande je skvelé to, že má v ponuke množstvo značiek a každý si tam dokáže vybrať to svoje, svoj štýl, ktorý sa im páči. Páči sa mi, že sú tam aj značky, ktoré som doteraz nepoznala. Mám rada, keď objavím niečo nové.

Tvoj tip na nákup/must-have zo Zalando?

Jednoznačne čierna Bicrono kabelka od Valentino. Hodí sa skoro ku všetkému. 


Foto: Zalando

1059

Súvisiace články