Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 8. júl 2021

Štýlové maminy na Instagrame

To, že sa žena stane matkou neznamená, že sa musí vzdať svojho štýlu a lásky k móde. Dôkazom toho sú tieto štýlové maminy, ktoré materstvo a život vo všeobecnosti zvládajú aj s poriadnou dávkou štýlu.

Štýlové maminy na Instagrame

To, že sa žena stane matkou neznamená, že sa musí vzdať svojho štýlu a lásky k móde. Dôkazom toho sú tieto štýlové maminy, ktoré materstvo a život vo všeobecnosti zvládajú aj s poriadnou dávkou štýlu. Ich outfity sú však obrovskou inšpiráciou pre všetky ženy, nielen pre matky.

@leiasfez

Leia je stelesnením francúzskej elegancie a šarmu. Vo svojich outfitoch prepája nadčasvé, klasické kúsky s modernými prvkami, ktoré jej dovoľujú vytvárať pravé francúzske outfity plné ležérnosti a nedbalosti. Vždy však vyzerá tip-top, no pritom úplne prirodzene. Jej tri deti sú takisto vždy skvelo oblečené do chic outfitov a spoločne sú tak skutočne trendy rodinka.

@leiasfez

leiasfez2@leiasfez 

@vikyandthekid

Viky Rader je skutočná módna ikona, ktorá každú situáciu zvláda s obrovským štýlom. Mamina troch detí má cit pre módu jednoducho v krvi, pretože ho ej vidieť nielen v jej vlastných outfitoch, ale aj v milých outfitoch jej detí. Jej štýl je založený na nadčasovej elegancii, ktorá vás neprestane baviť vďaka kreatívnym kombináciám a prekvapivým prvkom.

vikyandthekid  vikyandthekid2@vikyandthekid 

@emswells

Angličanku Emily by ste na ulici spoznali podľa dokonalo doladených outfitov, ktoré vás zaujmu svojeou jednoduchosťou a pritom veľmi chic nádychom. Takisto využíva najmä klasické a nadčasové kúsky, ktoré však skvelo kombinuje, čím vytvára oku-lahodiace outfity. Jej dcérka Emilia je väčšinou takisto veľmi štýlovo oblečená, pričom mnohé kúsky by sme jej závideli aj my.

emswells@emswells  emswells2 

@kristin_rodin

Kristin môžno poznáte kvôli jej minimalistickému prístupu na Instagrame, ktorý si dokáže okamžite získať každého milovníka dizajnu a estetiky. Avšak Kristin je aj mamina, veľmi štýlová, ležérna a pritom inšpiratívna mamina. Jej štýl je založený na základných kúskoch, neutrálnych a prírodných farbách, ktoré využíva v každodennom živote. Jednoduchý šatník a outfity, ktoré dokáže vyskladať aj z bežných kúskov sa určite zídu ako inšpirácia (nielen) pre každú zaneprádznenú matku.

kristin rodin  kristin rodin2@kristin_rodin 

@trinekjaer_

Ak máte radi farby, vzory, odvážne kombinácie a skutočne veselý štýl módy, Trine bude vašou obrovskou múzou. Miluje najrôznejšie štýly, ktoré bez obáv kombinuje, vytvára optimisticky pôsobiace outfity. Nebojí sa extravagancie, ale z času na čas siahne aj po severskom minimalizme. Avšak omnoho bližší jej je experimentálny štýl, ktorým doslova žije. Popri tom je samozrejme starostlivou maminou, s ktorou je zjavne veľká zábava.

trinekjaer 2@trinekjaer_  trinekjaer  

Foto: Instagram

1153

Súvisiace články