Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 5. júl 2021

Módne ikony z Austrálie

Austrália má veľmi špecifický štýl. Tamojšie módne ikony môžu ťažiť zo skvelého počasia počas takmer celého roka, čomu samozrejme prispôsobujú aj svoje outfity.

Módne ikony z Austrálie

Austrália má veľmi špecifický štýl. Tamojšie módne ikony môžu ťažiť zo skvelého počasia počas takmer celého roka, čomu samozrejme prispôsobujú aj svoje outfity. Majú rady ženské veci, zmyselné detaily, ale aj minimalizmus a športového ducha. Tieto Austrálčanky sú skvelou módnou inšpiráciou aj pre nás.

@gypsea_lust

Micah Gianneli

Štýlová Micah je ako vystrihnutá z módneho magazínu plného sofistikovanej elegancie a zmyslenej ženkosti. Nenájdete u nej žiadne módny výstrelky a extravagantné outfity, ale nadčasové kúsky a ich kreatívne kombinácie, ktoré pôsobia unikátne a moderne. Využíva najmä neutrálne a prírodné farby, ktoré z času na čas doplní zaujímavým akcentom. V jej šatníku nechýbajú elegantné šaty v rôzynch štýloch, sexi nohavicové kostýmy, ale aj klasické džínsy a tenisky.

micahgianneli micahgianneli2@micahgianneli 


 

 

 

Shani Grimmond

Shani je známa svojim rôznorodým štýlom, ktorý prepája najrôznejšie prvky do zaujímavých celkov. Častokrát využíva ležétne a športové kúsky, pomocou ktorých tvorí uhladene pôsobiace outfity. Jej šatník je plný nadčasových modelov, ktoré dopĺňa trendovými záležitosťami, vďaka čomu vytvára street wearovo ladené looky. Svoju lásku k móde tiež pretavila do vlastnej značky plaviek s názvom Sylk Swim.

shanigrimmond@shanigrimmond  shanigrimmond  

Tara Whiteman

Jedna z najpopulárnejších influencerie vôbec, nielen v Austrálii je Tara, ktorú môžete poznať ako @taramilktea. Tarin Instagram je dokonalý, dôkaldne zladený, príjemný a dobrodružný. Okrem svojich outfitov nám sprostredkúva aj svoje cestovateľské zážitky, ktoré sú takisto vždy dokonalo nastajlované. Jej štýl sa často mení, častokrát siahne po zaujímavých farbách a vzoroch s bohémskym nádychom, inokedy staví na moderné, minimalistické siluety a ich kombinácie.

taramilktea  taramilktea2@taramilktea 

Jessica Stein

Jessicu môžete poznať pod názvom Tuula Vintage, patrí k najznámejším módnym a cestovateľským influencerám nielen v Austrálii, ale aj vo svete. Jej štýle je výrazne bohémsky, čo sa odráža nielen na výbere jednotlivých kúskov a tvorbe outfitov, ale aj na celkovom zaldení jej Instagramu. Napriek tomu vždy pôsobí mimoriadne štýlovo a elegantne, bez toho, aby mali jej outfity zbytočne folkový nádych. Miluej maxi šaty a klobúky, jemné hippie potlače či háčkované kúsky.

 tuulavintage@tuulavintage tuulavintage2 

Lauren Bullen

Cestovateľka Lauren a.k.a Gypsea Lust sa preslávila svojimi idylickými zábermi z celého sveta a tými najčarovnejšími lokalitami. Avšak aj jej outfity stoja za pozornosť. Jej štýl má výrazne európsky nádych, častokrát siaha po minimalistických a športových kúskoch, ktoré medzi sebou veľmi kreatívne kombinuje. Každý jej outfit pôsobí ležérne, avšak žensky a zmyselne. Vidieť na nej môžete najrôznejšie šaty, ale aj džínsy a tričká, no najčastejšie asi tie najštýlovejšie plavky, keďže väčšinu roka žije na Bali.

gypsea lust  gypsea lust2@gypsea_lust 

Foto: Instagram

1388

Súvisiace články