Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 24. máj 2021

Outfitová inšpirácia od svetových topomodeliek

Topmodelky zo sveta sú našim obľúbeným zdrojom outfitovej inšpirácie. Vďaka ich prístupu k najhorúcejším trendom, ale aj neustálemu prísnu rád a odporúčaní od tých najlepších dizajnérov či stylistov, dokážu vytvárať inšpiratívna outfity, ktoré sú nielen jednoduché, ale aj veľmi chic.

Outfitová inšpirácia od svetových topomodeliek

Topmodelky zo sveta sú našim obľúbeným zdrojom outfitovej inšpirácie. Vďaka ich prístupu k najhorúcejším trendom, ale aj neustálemu prísnu rád a odporúčaní od tých najlepších dizajnérov či stylistov, dokážu vytvárať inšpiratívna outfity, ktoré sú nielen jednoduché, ale aj veľmi chic. Tieto sú doslova stvorené do jarného počasia.

Sporty ako Elsa

Elsin štýle je ľahko zapamätateľný, rada experimentuje, no využíva na to klasické, nadčasové kúsky. Teraz v outfite skombinovala cyklistické šortky, neónové tričko a oversized sako. Takáto kombinácia je veľmi jednoduchá, stále chic a navyše komfortná.

 @hoskelsa

Chic ako Devon

Pyžamová móda neustále napreduje a jej popularita vôbec neustupuje. Túto sezónu sa budú nosiť pyžamové sety pozostávajúce zo šortiek a košele s krátkym rukávom. Čím zaujímavejší vzor, tým lepšie, no báť sa nemusíte ani jednofarebných modelov. Takýto set sa vám zíde na dni, kedy nemáte čas an vymýšľanie outfitu, no chcete vytvoriť zaujímavý outfit.

devwindsor@devwindsor 

Trendy ako Gizele

Jednoduchá kombinácia pozostávajúca z džínsov, crop topu alebo braletky a športovo pôsobiacej bundy. Môže to byť kožená, džínsová bunda alebo bombera. Na nohy hoďte pokojne sexi sandále na vyššom podpätku, ktoré dotvoria mestský look. Ak sa však na podpätky necítite, pokojne siahnite po nízkych sandáloch či dokonca po teniskách.

giizeleoliveira@giizeleoliveira 

Lady ako Romee

Klasický, no pritom veľmi chic outfit vytvoríte pomocou slip sukne a crop topu. Môže ísť o set pozostávajúci z topu a sukne, ktorý je momentálne veľmi populárny, alebo môžete skombinovať dva samostatné kúsky. Pohrajte sa s dĺžkou rukávov, strihom a dĺžkou samotného topu. K tomu vám už stačí pridať len sandále a môžete vyraziť.

romeestrijd@romeestrijd 

Retro glam ako Frida

Iná variácia setu môže vyzerať aj takto elegantne a nepotrebujete na to ani sukňu. V prípade, že ste skôr nohavicový typ, skúste zladiť džínsy a skrátenú džínsovú bundu, prípadne nohavicový kostým. Pod sako alebo bundu hoďte len obyčajný top, či už crop alebo klasický, prípadne braletku. Takto vytvoríte veľmi chic outfit s jemným retro, no glam nádychom.

frida aasen@frida_aasen

Foto: Instagram

1427

Súvisiace články