Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 18. jún 2020

Influencerky s najfarebnejšími šatníkmi

Aj napriek tomu, že sme sa túto sezónu zamilovali do neutrálnych a klasických tónov hnedej, béžovej abielej, radi ich prestriedame svýraznejšími farbami, aobčas ich dokonca doplníme aj tými neónovými. Preto sme sa pozreli na to, ako vyzerajú najfarebnejšie šatníky známych influenceriek, ktoré sú dokonalou inšpiráciou pre naše budúce outfity.

Influencerky s najfarebnejšími šatníkmi

Aj napriek tomu, že sme sa túto sezónu zamilovali do neutrálnych a klasických tónov hnedej, béžovej a bielej, radi ich prestriedame s výraznejšími farbami, a občas ich dokonca doplníme aj tými neónovými. Preto sme sa pozreli na to, ako vyzerajú najfarebnejšie šatníky známych influenceriek, ktoré sú dokonalou inšpiráciou pre naše budúce outfity.

Blair Eadie

Ako osviežiť elegantný šatník? Predsa farbami! Blair je v tomto majsterka a aj napriek tomu, že ju bežne môžeme vidieť v nohavicových kostýmoch či šatách rôznych dĺžok, jej outfity nikdy nie sú nudné, práve naopak, sú nekonvenčné. Za to vďačí svojmu kreatívnemu oku a schopnosti ladiť farby aj potlače. Vždy pôsobí ako pravá newyorská dáma, no s poriadne vyšperkovaným vkusom.

@blaireadiebee

 

blaireadiebee@blaireadiebee

Nina Sandbech

Na štýle Niny obdivujeme jej hravosť a ležérnosť, ktorú si dokáže zachovať aj napriek tomu aké výrazné farby a vzory používa. Pokojne si na seba oblečie neónový šortkový kostým, no stále v ňom dokáže vyzerať elegantne a chic. Pri formálnejších outfitoch sa zase dokonale vyhrá s farebnými kombináciami, ktoré pôsobia nápadito, no stále sofistikovane. Jednoducho farby, materiály a štýly má v malíčku.

ninasandbech@ninasandbech  ninasandbech2@ninasandbech 

 

 

Barbara Kristofferson

Ako z jemnučkých, pastelových farieb urobiť maximálne výrazné outfity? Odpoveď má Barbara. Jej šatník síce nie je plný neónových či žiarivých farieb, avšak farebnosťou svojich outfitov vždy dokáže zaujať. Jej tajomstvom je outfit v jednej farbe alebo minimálne tón v tóne! Takto dokonale vynikne akákoľvek farba. Jej štýl je jednoduchý a pozostáva zo základných kúskov ako džínsy, kardigány či crop topy, všetko v jemných farbách.

barbarakristoffersen@barbarakristoffersen  barbarakristoffersen2@barbarakristoffersen 

 

 

Marianne Theodorsen

Marianne je bezpochyby jednou z najbláznivejších influenceriek, ktorá má svoj špecifický štýl nerešpektujúci módne trendy. V jednom outfite dokáže skombinovať dva rôzne typy károvaného motívu a ku tvídovej sukni si pokojne oblečenie batikované tričko so sarkastickým nápisom. Jej štýl zaručene nie je pre každého, no všetci musíme uznať, že odvaha jej nechýba.

marianne theodorsen@marianne_theodorsen  marianne theodorsen2@marianne_theodorsen 

 

 

Emili Sindlev

V našom zozname samozrejme nesmie chýbať ani Emili, jedna z najobľúbenejších Severaniek. Napriek tomu, že pochádza z Dánska, jej štýl má od minimalizmu ďaleko. Je síce pravda, že v poslednom období sú jej outfity umiernenejšie, no výrazné potlače, pútavé farby a ich nevšedné kombinácie v nich stále nájdete. Emili je totiž expertka v kombinovaní neskombinovateľných vecí.

EMILISINDLEV@emilisindlev  emilisindlev2@emilisindlev 

Foto: Instagram

1351

Súvisiace články