Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 8. marec 2020

Na návšteve u Anny Dello Russo: Kreatívny chaos, kde má všetko svoje miesto

Do šatníkov módnych ikon môžeme pravidelne nahliadnuť prostredníctvom ich outfitov, ktoré nám predvádzajú vuliciach počas Týždňov módy či vďaka sociálnym sieťam, kde nám predstavujú nové módne kúsky aich obľúbené značky. Do svojho domova nás však až tak veľa znich nepozýva, predsa len ide oobrovskú časť ich súkromia aintímnu stránku života.

Na návšteve u Anny Dello Russo: Kreatívny chaos, kde má všetko svoje miesto

Do šatníkov módnych ikon môžeme pravidelne nahliadnuť prostredníctvom ich outfitov, ktoré nám predvádzajú v uliciach počas Týždňov módy či vďaka sociálnym sieťam, kde nám predstavujú nové módne kúsky a ich obľúbené značky. Do svojho domova nás však až tak veľa z nich nepozýva, predsa len ide o obrovskú časť ich súkromia a intímnu stránku života. Avšak vďaka Westwing teraz môžeme nahliadnuť do domova jednej z najpopulárnejších módnych ikon súčasnosti- Anny Dello Russo. Touto návštevou nám exkluzívne poodhaľuje omnoho viac ako len dizajnový nábytok, otvára nám celú životnú filozofiu týkajúcu sa nielen módy.

Kreatívna riaditeľka svetových módnych magazínov má štýl v krvi. Jej nezameniteľná estetika sa odzrkadľuje aj v samotnom interiéri, pri výbere konkrétnych kúskov nábytku, farieb, materiálov a ich kombinácií. „Móda je spôsob, ktorým môžeme odľahčiť svoj život. Prečo sa teda neodvážiť a jednoducho mať zábavu? Je to akási cesta, na ktorej sa stretávame s rôznymi elementmi, ktoré charakterizujú naše zážitky, symbolizujú naše rôzne tváre,“ hovorí Anna o svojom prístupe k móde. „Poznám množstvo módnych ľudí, len málo štýlových. Je to vývoj a dlhá cesta,“ dodáva.

 K5A9779   K5A9610 
 K5A9611  K5A9609

Rovnaký prístup zaujala aj pri zariaďovaní svojho domova. Hneď pri vchode vás víta štýlový detail, ktorým je rohožka Chanel. Dlhú vstupnú chodbu lemuje knižnica, ktorá ukrýva najrôznejšie publikácie, ale aj objekty vrátane Barbie, ktorej Anna venuje špeciálnu pozornosť. Hneď na začiatku si môžete všimnúť, že Annin špecifický štýl založený na eklektickom mixovaní farieb a štýlov, bude vládnuť aj v interiéri.

 K5A9673

 K5A9761   K5A9758   K5A9756 

 K5A9772

V ďalších dverách sa nám otvára pohľad do jej legendárneho šatníka, ktorý už bol v roku 2018 odľahčený o kúsky, ktoré putovali do dražby v spolupráci s aukčnou spoločnosťou Christie’s. Vyvolávacia cena bola 50 eur a Anna tvrdí, že sa chcela so svetom podeliť o šťastie, ktoré ju v živote postihlo. Tak, ako sa v jej šatníku miešajú tie najzvláštnejšie, niekedy až bizarné prvky, nájsť ich môžeme aj v jej domove.

 K5A9730

 K5A9678   K5A9738 

 K5A9734

Dekor je uletený, bláznivý a zároveň odvážny. Napriek tomu v ňom môžete zahliadnuť množstvo klasických prvkov, ktoré vynikajú svojou nadčasovosťou a kvalitnými materiálmi. Charakter celému priestoru dodávajú detaily. Anna má rada okázalosť v kombinácii s eleganciou v prípade svojich outfitov, ale aj v interiéri. V tom druhom prípade dokáže opulenciu vytvoriť zdobenými prvkami ako vintage rámy na obrazy či zrkadlo, výraznými tapetami a divokými vzormi, medzi ktorými si nájde svoje miesto aj zvieracia potlač aj geometrické motívy či dokonca miešanie náboženskej tematiky s burleskou. Jednoducho to je dokonalý kreatívny chaos, v ktorom má všetko svoje miesto.

 

 K5A9755   K5A9675 

 K5A9776

 K5A9623   K5A9774 

Foto: Francesco Romeo

Zdroj: Westwing

1144

Súvisiace články