Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 28. december 2019

Najpopulárnejšie modelky na Instagrame v roku 2019

Sociálne siete už dnes neodmysliteľne patria aj kmóde ado sveta modelingu. Sú nevyhnutným nástrojom komunikácie všoubiznise amódne domy dnes namiesto výšky či mier prihliadajú skôr na počet sledovateľov na Instagrame.

Najpopulárnejšie modelky na Instagrame v roku 2019

Sociálne siete už dnes neodmysliteľne patria aj k móde a do sveta modelingu. Sú nevyhnutným nástrojom komunikácie v šoubiznise a módne domy dnes namiesto výšky či mier prihliadajú skôr na počet sledovateľov na Instagrame. Ktoré modelky sú tými najpopulárnejšími vo svete Instagramu?

Kendall Jenner, 120 miliónov sledovateľov

Zo sestier Kardashian-Jenner je modelka Kendall na druhom mieste (po Kim a Kylie, ktoré majú po 155-miliónov sledovateľov). So svojimi fanúšikmi sa delí o zákulisné foto z prehliadok, fotení, ale aj so súkromnými momentmi v spoločnosti rodiny a blízkych.

@kendalljenner

 

Gigi Hadid, 51 miliónov sledovateľov

Najstaršia z model family Hadid, Gigi, má aj najviac sledovateľov. Oproti iným modelkám síce nie je až taká aktívna, no častokrát fanúšikom ukáže svoje outfity, momenty z prehliadok, ale aj zo súkromia.

gigihadid@gigihadid

 

Cara Delevingne, 42,6 miliónov sledovateľov

Modelka a herečka Cara využíva svoj instagramový profil na všetko, čo jej napadne. Mnohokrát nám ukáže svoju tvár bez make-upu, zdieľa bláznivé momenty s kamarátmi, ale aj chvíle z premiér či fotení.

caradelevingne@caradelevingne

 

Bella Hadid, 27,5 miliónov sledovateľov

Ďalšia zo rodiny Hadid, Bella je oproti svojej sestre aktívnejšia. Podelí sa s nami o svoje outfity, líčenie, voľnočasové chvíle, ale aj momenty v práci. Mnohokrát nás upozorňuje aj na rôzne kultúrne a politické problémy.

bellahadid@bellahadid

 

Chrissy Teigen, 27,1 miliónov sledovateľov

Na Chrissy jej sledovatelia bezpochyby obdivujú omnoho viac ako len jej vzhľad. Jej zmysel pre humor, bezprostrednosť a rodinný duch je to, čo nás na nej priťahuje. Ukazujem nám svoj každodenný život, ktorý je rovnaký ako u mnohých z nás, delí sa o recepty a omnoho viac.

chrissyteigen@chrissyteigen

 

Emily Ratajkowski, 25 miliónov sledovateľov

Fanúšikovia Emily zaručene obdivujú jej závidenia hodnú postavu, no množstvo z nich oceňuje aj jej občiansku iniciatívu v rôznych sférach. Je zarytou feministkou, bojuje za práva LGBTQ no a samozrejme jej nechýba ani cit pre módu a odvážny štýl.

emrata@emrata

 

Hailey Bieber, 24 miliónov sledovateľov

Ešte predtým, ako sa Hailey vydala za Justina Biebera mala našliapnuté na slušnú kariéru. Začali si ju všímať svetové značky, ktoré nemali problém s jej nízkou postavou, a kamarátstva s Bellou Hadid či Kendall Jenner jej pomohli získať závratné čísla sledovateľov.

haileybieber@haileybieber

 

Gisele Bundchen, 15,6 miliónov sledovateľov

Gisele je už dnes síce na modelingovom dôchodku, no svojich fanúšikov si dokázala udržať. Píše knihy, pomáha s duchovným aj telesným rozvojom a presne s týmto sa delí aj so svojimi fanúšikmi.

gisele@gisele

 

Candice Swanepoel, 13,9 miliónov sledovateľov

Skvelý mix súkromia a práce, rodiny aj charity, zábavy a relaxu nám ukazuje aj Candice. Delí sa s nami o všedné chvíle s rodinou, ale aj o red carpet eventy či párty v spoločnosti svojich celebritných kamarátok.

angelcandices@angelcandices

 

Barbara Palvin, 13,1 miliónov sledovateľov

Maďarská modelingová hviezda Barbara dokázala, že nielen tradične štíhly typ ženy patrí na móla. Svojim zdravým vzhľadom a postavou, s ktorou sa dokáže stotožniť množstvo žien po svete si tak získala viac ako 13-miliónov sledovateľov, čo ju posunulo na 10.miesto v popularite na Instagrame.

realbarbarapalvin@realbarbarapalvin

Foto: Instagram

3866

Súvisiace články