Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 14. máj 2019

Aimee Song uvádza vlastnú značku!

Pokiaľ vám meno Aimee Song nič nehovorí, určite poznáte jej „značku“ Song of Style. Aimee je zakladateľkou jedného z prvých azároveň najúspešnejších módnych blogov na svete.

Aimee Song uvádza vlastnú značku!

Pokiaľ vám meno Aimee Song nič nehovorí, určite poznáte jej „značku“ Song of Style. Aimee je zakladateľkou jedného z prvých a zároveň najúspešnejších módnych blogov na svete. Teraz pod touto istou značkou uvádza svoju úplne prvú módnu líniu.

Aimee roky spolupracovala s najprestížnejšími značkami a zvučnými menami z módneho priemyslu. Jej štýl počas tohto obdobia dokázal inšpirovať milióny žien po celom svete. Teraz však prišiel čas na vlastnú kolekciu oblečenia, do ktorej sa zamilujete rovnako, ako do jej osobného štýlu.

2  5 

V prvej kolekcii značky Song of Style nájdete šaty, blúzky, sukne, saká, šortky a ešte omnoho viac. Prevládajú v nej romantické, ženské strihy inšpirované retro štýlom, preto tu dominuje záplava volánov, kvetovaných či kockovaných potlačí, ale nájdu sa aj monochromatické kúsky v moderných pastelových odtieňoch. „Chcela som, aby táto kolekcia odrážala moju osobnosť a moje rôznorodé záľuby aj meniaci sa štýl. Nie je to iba letná kolekcia vhodná na dovolenky, ale obsahuje aj kúsky na každodenné nosenie, napríklad od práce, na výstavu, do múzea. Zároveň sa dá všetko medzi sebou kombinovať,“ povedala Aimee.

4 3

Kolekcia je v predaji exkluzívne na stránke Revolve, s ktorou samotná Aimee dlhoročne spolupracovala. Do predaja sa dostala 13.mája a niektoré kúsky majú rozšírené číslovanie až do veľkosti 2XL.

1327

Súvisiace články