Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 8. apríl 2019

FASHION ICON: Petra Macková

#loveherstyle „Minimalistický. Mám rada prírodné odtiene, oversized kúsky a veľa džínsoviny,“ opisuje svoj štýl Petra Macková alebo ako ju poznáme z Instagramu, Pepamack.

FASHION ICON: Petra Macková

#loveherstyle

„Minimalistický. Mám rada prírodné odtiene, oversized kúsky a veľa džínsoviny,“ opisuje svoj štýl Petra Macková alebo ako ju poznáme z Instagramu, Pepamack. Jedna z našich najžiarivejších hviezd streetstylového neba prerazila aj v ďalekej Austrálii, kde ju milujú nielen svetové značky, ale aj verejnosť.

 

Obľúbili si ju práve pre jej nenútenosť a dokonalé oko na detaily. Oproti ostatným instagirls nepodlieha trendom, v jej šatníku nenájdete najnovšie módne výstrelky, ale nadčasové klasiky a základné farby. Napriek tomu vždy dokáže vyčnievať z radu. Vystačí si pritom s obľúbenými džínsami a jednoduchým tričkom, prípadne sakom. Móda je pre ňu dobrodružstvom, ktoré však neberie príliš vážne, zrejme aj to ju odlišuje. Kedy si však Petra spravila z módy záľubu?

„Už ako malá som sa rada fintila. Neskôr ma začalo baviť kombinovanie oblečenia a po príchode do Austrálie sa do toho pridalo aj fotografovanie. Nová krajina, atmosféra aj klíma sa stali pre mňa obrovskou inšpiráciou. Spojenie mojej starej záľuby – módy a novej –fotografovania sa pre mňa stalo ďalšou, zaujímavou výzvou,“ objasňuje. Z jej fotiek je zjavné, že styling fotografií má zvládnutý do detailov. Na jednej strane z nich cítiť tvorivosť a na tej druhej nedbalú dokonalosť.

Jej vízia pri kombinovaní tých najzákladnejších kúskov jednoducho musí očariť každého. Petrine outfity vždy pôsobia dômyselne a zároveň uvoľnene. No aj ona pozná tie dni, keď si jednoducho „nemá čo obliecť“. Ako sa so situáciou vyrovnáva? „V prípade, že ide o aktivity bežného dňa, siahnem po osvedčenej klasike tak, ako ju poznáme všetci. Ak sa neviem rozhodnúť, vezmem si svoj najnovší kúsok a zladím ho s niečím starým, obľúbeným. Pri výnimočných príležitostiach stavím na výrazné topánky. Tie rozžiaria akýkoľvek, aj ten najjednoduchší look,“ hovorí Petra.

Foto: Instagram, archív firiem

Tento článok je súčasťou interaktívneho obsahu printového vydania magazínu TOP FASHION.

    2746

    Súvisiace články