Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 2. apríl 2019

Čo nosia modelky na jar?

Kde hľadáte inšpiráciu pre svoje outfity? Veditoriáloch magazínov, na fotkách street stylu alebo na sociálnych sieťach celebrít?

Čo nosia modelky na jar?

Kde hľadáte inšpiráciu pre svoje outfity? V editoriáloch magazínov, na fotkách street stylu alebo na sociálnych sieťach celebrít? My sme jej tentokrát našli dostatok u modeliek, ktoré sa svojimi trendy outfitmi pochválili na Instagrame.

Shanina Shaik: Minibag & baretka

Shanina má na sebe niekoľko trendy kúskov, no nás zaujala kombinácia minikabelky a baretky. Tento outfit sa na jednej strane inšpiruje francúzskym šarmom a na druhej pôsobí futuristicky aj nadčasovo.

 

Elsa Hosk: Trench coat & dad sneakers

Švédka si zjavne obľúbila mixovanie elegancie a športu. Častokrát volí masívne tenisky, ktoré kombinuje so šatami, kabátmi či sakami.

1 

Barbara Palvin: Leopardia potlač & oversized mikina

Milovníčka pohodlnosti Barbara nám ukazuje, ako sa dá zvierací motív využiť vo voľnom čase. Stačí ho doplniť oversized mikinou.

2 

Kendall Jenner: Biela džínsovina

O bielej džínsovine sa už dlhšie hovorí, no keď si na seba tento outfit dala Kendall, každému musí byť jasné, že to bude veľký trend.

3 

Gizele Oliveira: Logá

Logá sa dajú nosiť aj inak, ako extravagantne. Ledva viditeľné, nenápadné a pritom zaujímavé má rada aj Gizele, ktorá na seba hodila aj takúto predĺženú bomberu.

4 

Taylor Hill: Koža & band t-shirt

Aj koža hlási návrat a Taylor dokonale vystihla jej miesto na modernej módnej scéne. Koženú bundu a nohavice doplnila tričkom s potlačou kapely, čím sa postarala o zaujímavý outfit pripomínajúci 90.roky.

5 

Nadine Leopold: Retro sako

Nadine si zakladá na jednoduchosti. Klasické skinny džínsy doplnila čižmami nad kolená a na vrch prehodila prúžkované sako s jemne zvýraznenými ramenami, ktoré sa nakoniec stalo najvraznejším prvkom outfitu.

6

Foto: Instagram

1502

Súvisiace články