Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 12. december 2017

Hodinky podľa Belly Hadid

Modelka Bella Hadid je už dlhšie tvárou exkluzívnej značky Tag Heuer, no len nedávno sme sa dočkali odhalenia modelu, ktorý je pomenovaný po nej. Ženský model Link Lady tak dostal kúsok zmodelkinej jedinečnosti.

Hodinky podľa Belly Hadid

Modelka Bella Hadid je už dlhšie tvárou exkluzívnej značky Tag Heuer, no len nedávno sme sa dočkali odhalenia modelu, ktorý je pomenovaný po nej. Ženský model Link Lady tak dostal kúsok z modelkinej jedinečnosti.

Bella sa stala ambasádorkou značky v marci tohto roku, no až tento mesiac sme sa dočkali modelu, ktorý vytvorila modelka v spolupráci so značkou. Najjemnejší model značky Link Lady bol odetý do matnej čiernej farby a zdobený je 12 diamantmi, ktoré nahrádzajú číslice, ďalšími 48 diamantmi, ktoré dekorujú ciferník.

1

2

„Zbožňujem moju limitovanú edíciu hodiniek pretože diamanty sa jednoducho hodia ku všetkému. Je to veľmi všestranný, no pritom odvážny model,“ povedala Bella. Jej podpis je navyše prítomný zo zadnej strany hodiniek, čo im takisto pridáva na výnimočnosti. Limitovaná kolekcia Link Lady- Bella Hadid je dostupná v obmedzenom množstve 500 kusov, takže pokiaľ vás očarili tak ako nás, poponáhľajte sa!

Foto: archív značky

    1195

    Súvisiace články