Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 1. september 2013

Jesennú kampaň Reserved nafotila Freja Beha Erichsen

Značka Reserved víta jesennú a zimnú sezónu s novou tvárou, ktorou sa tentoraz stala dánska topmodelka Freja Beha Erichsen. Kolekciu, zachytávajúcu tri hlavné módne trendy - wild life, grunge a premium soldier - nafotili v okolí škótskeho mesta Edinburgh, kde príroda, jesenno-zimné oblečenie aj Freja vytvorili harmonický celok.Frejin agent, James Scully, o nej raz povedal, ze je absolútnou "cool" kráľovnou: "Pravdepodobne je jednou z najžiadanejších modeliek všetkých mojich klientov.

Jesennú kampaň Reserved nafotila Freja Beha Erichsen

1.9.2013

Značka Reserved víta jesennú a zimnú sezónu s novou tvárou, ktorou sa tentoraz stala dánska topmodelka Freja Beha Erichsen. Kolekciu, zachytávajúcu tri hlavné módne trendy - wild life, grunge a premium soldier - nafotili v okolí škótskeho mesta Edinburgh, kde príroda, jesenno-zimné oblečenie aj Freja vytvorili harmonický celok.

Reserved_Freja_hlavna


Frejin agent, James Scully, o nej raz povedal, ze je absolútnou "cool" kráľovnou: "Pravdepodobne je jednou z najžiadanejších modeliek všetkých mojich klientov. Je dokonalým old-schoolovým vešiakom s jemnou prímesou androgýnie 80. rokov."

Zábery z fotenia kampane


Freja svoju kariéru odštartovala prehliadkami na parížskom a milánskom fashion weeku v roku 2005, a to pre módne domy Prada, Louis Vuitton a dokonca otvárala módnu šou Miu Miu. Okrem množstva ďalších prehliadok absolvovala aj nespočetné reklamné kampane, stala sa tvárou vône Gucci, parfumu IN2U od Calvina Kleina či vône Valentina módneho domu Valentino.

freja_show_01 freja_show_02 freja_show_03
Freja na prehliadkach fashion weekov


V roku 2011 pózovala pre kalendár Pirelli, ktorý nafotil Karl Lagerfeld. Zapísala sa aj do anglickej histórie, keď sa v tom istom roku dostala na obálku britského Vogue, prvého vydania s troma verziami obálky počas celej 95-ročnej existencie magazínu. Udialo sa tak na počesť dlho očakávanej svadby princa Williama a Kate.

K Frejiným záľubám patria tetovania, ktorých má na tele spolu 16. Miluje hudbu PJ Harvey, časť z textu jej piesne The Sky Lit Up má dokonca vytetovanú na pravom zápästí, ale aj dánsku kapelu Kira, Kindred Spirits, Janis Joplin a Jeffa Buckleyho. Medzi jej dobré kamarátky z brandže patria Coco Rocha či Arizona Muse.

pripravila: Anna Salvová
foto: Reserved




 

    3737

    Súvisiace články