Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 10. august 2021

Jesenná edícia Mercedes-Benz Prague Fashion Week už v septembri!

Leto sa pomaličky chýli ku koncu, avšak to zároveň znamená, že začína obdobie fashion weekov. Tešiť sa tak môžeme aj na najväčšiu módnu udalosť v našich končinách, ktorou je Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Jesenná edícia Mercedes-Benz Prague Fashion Week už v septembri!

Leto sa pomaličky chýli ku koncu, avšak to zároveň znamená, že začína obdobie fashion weekov. Tešiť sa tak môžeme aj na najväčšiu módnu udalosť v našich končinách, ktorou je Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Ten sa uskutoční už od 4. do 10. septembra.

Jesenná edícia Mercedes-Benz Prague Fashion Week sa uskutoční v areáli Pražskej tržnice v Holešoviciach, pričom módne prehliadky a sprievodné udalosti si môže vychutnať aj verejnosť. Vstupenky sú už v predaji. Čo nás teda na jeseň čaká?

Prehliadková časť sa uskutoční od 4. do 6. septembra, kedy si budeme môcť fashion shows vychutnať v dvoch priestoroch - Hale 13 a v Hale 17. V Hale 17 bude umiestnená Sustainable Gallery v podaní Terezy Rosalie Kladošovej a otvorená bude každý deň od 14.00 do 20.00, pričom celý čas bude prístupná pre verejnosti. Po zvyšok týždňa sa budú po Prahe konať rôzne sprievodné udalosti.

Svoje nové kolekcie nám predstaví 14 dizajnérov a 3 univerzity. Tešiť sa môžeme na UMPRUM, Technickú univerzitu v Liberci a Univerzitu Tomáša Baťu v Zlíne. Chýbať nebudú ani obľúbení tvorcovia z česko-slovenskej scény vrátane Naniche by Natalie Dufková, LAFORMELA, Zoltán Tóth, Pavol Dendis, Michael Kovacik či Vanda Janda. Súčasťou prehliadkovej časti bude aj módna súťaž, v rámci ktorej sa dozvieme meno ďalšieho perspektívneho módneho tvorcu.

Viac informácií o vstupenkách či programe jesennej edície nájdete na www.mbpfw.com

1004

Súvisiace články