Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 15. júl 2021

Dedoles otvoril vlajkovú loď v Bratislave

Slovenský lovebrand, ktorý si získal obrovskú, rôznorodú skupinu fanúšikov, rozširuje svoje pôsobenie aj mimo online priestoru. Od 6.júla nájdete vlajkovú predajňu na bratislavskom Kamennom námestí.

Dedoles otvoril vlajkovú loď v Bratislave

Slovenský lovebrand, ktorý si získal obrovskú, rôznorodú skupinu fanúšikov, rozširuje svoje pôsobenie aj mimo online priestoru. Od 6.júla nájdete vlajkovú predajňu na bratislavskom Kamennom námestí. Po 16 kioskoch a 5 predajniach po celom Slovensku tak pribúda najväčšia pobočka s obrovským výberom produktov značky Dedoles.

Otvorenie vlajkovej lode je veľká vec a preto nemohlo chýbať ani slávnostné otvorenie, ktoré sa uskutočnilo 12.júla. V priestore s rozlohou až 140 m2 si každý hosť, ktorí sa otvorenia zúčastnil, mohol dôkladne popozerať širokú ponuku značky, ktorá začína pri obľúbených farebných ponožkách a končí až pri špeciálnych kolekciách, napríklad plavkách vyrobených z recyklovaných materiálov. Pre návštevníkov si však Dedoles pripravil počas slávnostného otvorenia aj špeciálny program. Malí aj veľkí návštevníci sa tak mohli pozrieť na populárnych tancujúcich maskotov škrečkov, ale aj na vystúpenie Dominiky Mirgovej či vyskúšať si točenie kolesom šťastia. Počas akcie sa servírovala cukrová vata vo farbách Dedoles a nechýbali ani súťaže, prekvapenia, fotobox a chill out zóna.

otváračka obchod dunajská 12 7 2021 4

Vlajková loď v centre mesta

Najnovšia pobočka Dedoles zároveň plní úlohu vlajkovej lode a jej poloha v centre mesta je preto ideálna. „Miesto pre našu vlajkovú loď sme starostlivo vyberali. Chceli sme v bratislavskom Starom meste pomôcť znovu rozprúdiť život a rozveseliť aj okoloidúcich ľudí. Dohodli sme sa preto aj na realizácii novej streetartovej maľby namiesto slávnej spiace líšky,” vysvetľuje Retail Director pre Slovensko, Patrik Panko.

otváračka obchod dunajská 12 7 2021 1  otváračka obchod dunajská 12 7 2021 7 

Otvorením vlajkovej lode sa však expanzia Dedoles nekončí, čoskoro značka plánuje otvoriť ďalšiu predajňu, ktorá bude takisto situovaná v hlavnom meste, avšak v nákupnom centre v mestkej časti Nivy.

Viac informácií a novinky značky Dedoles nájdete na www.dedoles.sk

Foto: Dedoles

1182

Súvisiace články